:
Käyntiosoite Itsenäisyydentie 15
38200 SASTAMALA
Puhelin (03) 511 2316
Internet http://www.siivoushuolto.net
Sähköposti
Y-tunnus 0896741-9

Toimiala

Siivouspalveluita, kotisiivouksia, siivoustarvikkeita, kotiapua, teollisuussiivousta, yrityssiivousta

Kuvaus

Vammalan Siivoushuolto tuottaa asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjä sopimus- ja kertasiivouksia kotitalouksille ja yritysasiakkaille. Ammattitaitomme perustuu vankkaan kokemukseen, osaavaan henkilökuntaan sekä erilaisten tilojen, pintamateriaalien sekä puhdistusaineiden ja siivousvälineiden tuntemukseen. Vammalan Siivoushuolto Oy on perustettu 1989. Palvelumme on kotitalousvähennyskelpoista ja meillä myös mahdollisuus arvolisäverovapaaseen siivouspalveluun. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Lisätietoa Teemme asiakkaidemme arjesta helpompaa tuomalla apua arkipäiväisiin askareisiin. Aina ei tarvitse tehdä kaikkea itse.
Haluamme taata sinulle huolettoman arjen. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti siivous- ja kotipalveluja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voimme auttaa esimerkiksi pyykin pesussa, kaupassa käynneissä, ruuan valmistuksessa tai lähdemme kanssasi tarvittaessa vaikka ulkoilemaan ja hoitamaan asioita.
Siivous- ja kotiapupalvelut ovat kotitalousvähennyskelpoisia. Kysy meiltä arvonlisäverottomasta kotiapupalvelusta.

Tuotteet ja palvelut

Palveluitamme

Kotiapupalvelu, Ulkoilupalvelu, Asiointiapu, Toimistosiivous , Teollisuussiivous, Sopimussiivoukset, Siivooja, Rakennussiivous , Liiketilasiivous, Kotisiivous , Kotiapu, Ikkunanpesu , Erikoispuhdistukset

Toimimme alueilla Tampere, Sastamala, Punkalaidun, Nokia, Huittinen, Kokemäki
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus