:
Käyntiosoite Kaskimäenkatu 2
33900 TAMPERE
Puhelin 020 129 211
Faksi 020 129 2791
Internet http://www.uponor.fi
Sähköposti
Y-tunnus 1541726-3

Toimiala

Muovituotteiden valmistaja

Kuvaus

Uponor on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Uponor tarjoaa rakentajille ja remontoijille kattavan valikoiman lämmitykseen, veden- ja energianjakeluun sekä ilmanvaihtoon ja jäteveden käsittelyyn tarkoitettuja järjestelmiä. Lisäksi valmistamme tuotteita kunnallisen infrastruktuurin rakentamiseen ja saneeraukseen.

Lisätietoa TALOTEKNIIKAN RATKAISUT

Valikoimiimme kuuluvat talotekniset ratkaisut tarjoavat ensiluokkaista käyttömukavuutta, energiatehokkuutta ja erinomaisia mahdollisuuksia hyödyntää uusinta teknologiaa ja innovatiivisuutta ympäristölle ystävällisellä tavalla. Uponor on mukanasi rakentamisen, korjaamisen ja asumisen jokaisessa vaiheessa.

Laadukkaalla talotekniikalla vaikutat merkittävästi rakennuksen huolto- ja ylläpitokustannuksiin vuosikymmeniksi eteenpäin. Siksi valmistajan luotettavuus, asianmukainen neuvonta ja selkeät käyttöohjeet sekä kyky vastata tuotteista myös tulevaisuudessa ovat tärkeitä. Uponorin talotekniset järjestelmät on kehitetty vastaamaan näihin vaatimuksiin.

Uponorin talotekniset järjestelmät ovat

* eristetyt putkistot
* ilmanvaihto
* jäteveden pienpuhdistamot
* jäähdytys
* kiinteistöviemäröinti
* käyttövesi komposiitti
* käyttövesi PEX
* lattialämmitys
* pientalon salaojitus ja sadevesien poisto
* pihan sulanapito
* radonjärjestelmä
* sammutusjärjestelmä

Valitse hyväksytyt ja turvalliset LVI-järjestelmät kotiisi.


YHDYSKUNTATEKNIIKAN RATKAISUT

Puhdas vesi on tärkein elintarvikkeemme. Maapallon vesivaroista vain muutama prosentti soveltuu ihmisten käyttöön. Vesihuollolla on keskeinen merkitys ihmisen terveydelle ja tuotantotoiminnalle. Se on tärkeä julkinen palvelu. Uponor vastaa omalla toiminnallaan tähän haasteeseen.

Kattavaan yhdyskuntatekniikan tuotevalikoimaan kuuluvat viettoviemärit, kaivot, kaapelinsuojaus- ja paineputkistot. Kokonaisratkaisumme ovat tulosta yli 40 vuoden aikana kertyneestä kokemuksesta ja tietämyksestä. Jatkuva tuotekehitys takaa sen, että voimme tarjota tulevaisuudessakin yhä parempia järjestelmiä ja ympäristöä säästäviä tuotantomenetelmiä.


PALVELURATKAISUT

Uponorin jätevesi-info Jätevesi-info

Uponorin jätevesi-info auttaa pientalon tai loma-asunnon jätevesijärjestelmän rakentajia ja remotoijia. Jätevesi-infossa toimii Uponorin kouluttama asiakaspalvelu ja luotettava verkosto alan ammattilaisia: suunnittelijoita, jälleenmyyjiä ja asentajia. Saat ammattilaisen suosituksen juuri sinulle sopivasta laitteistosta ja halutessasi myös tarjouksen sen toteutuksesta.


Pientaloratkaisu Kodin rakentajan pientaloratkaisu

Uponor-pientaloratkaisu on tuote- ja palvelukokonaisuus omakotirakentajalle. Se koostuu kymmenestä laadukkaasta LVI-järjestelmästä, materiaalilaskenta- ja tarjouspalvelusta sekä järjestelmätodistuksista. Pientaloratkaisun tarjoamat palvelut ovat maksuttomia ja niitä voi hyödyntää yhden tai useamman Uponor-järjestelmän hankinnassa.


Uponor-käyttövesiremontti Käyttövesiremontti

Uponor-käyttövesiremontti on tuote- ja palvelukokonaisuus omakotitalon vesijohtoremontoijalle. Sujuva putkiremontti onnistuu Uponor-komposiittiputkella 2-5 päivässä rakenteita rikkomatta. Vesi katkaistaan vain silloin kun vanha järjestelmä suljetaan ja uusi otetaan käyttöön. Remontin toteuttaa paikallinen Uponorin kanssa yhteistyössä toimiva ammattitaitoinen LVI-asentaja.


Vanha lämmitysjärjestelmä on nyt helposti saneerattavissa! Lämmitysremontti

Uponor-lämmitysremontti on tuote- ja palvelukokonaisuus omakotitalon lämmitysjärjestelmän remontoijalle. Remontin yhteydessä voi vaihtaa lämmönlähteen esim. sähköstä maalämpöön ja lämmönjakojärjestelmän esim. vesikiertoiseen lattialämmitykseen tai pattereihin. Myös vanhan vesikiertoisen järjestelmän putkien uusiminen on mahdollista. Remontin toteuttaa paikallinen Uponorin kanssa yhteistyössä toimiva ammattitaitoinen LVI-asentaja.

Toimipaikat

Uponor Suomi Oy - Uponor Nastola

Kouvolantie 365

15550

NASTOLA

Uponor Suomi Oy - Uponor Forssa

Meijerintie 3

30300

FORSSA

Uponor Suomi Oy - Uponor Jyväskylä

Seenintie 13

40320

JYVÄSKYLÄ

Uponor Suomi Oy - Uponor Kuopio

Teollisuuskatu 3

70620

KUOPIO

Uponor Suomi Oy - Uponor Oulu

Kiilakiventie 1

90250

OULU

Uponor Suomi Oy - Uponor Tampere, Lämmitys- ja käyttövesiyksikkö

Kaskimäenkatu 2

33900

TAMPERE

Uponor Suomi Oy - Uponor Turku

Voimakatu 14

20520

TURKU

Uponor Suomi Oy - Uponor Tuusula

Pakkasraitti 12

04360

TUUSULA

Uponor Suomi Oy - Uponor Vaasa

Vaasanpuistikko 17

65100

VAASA


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus