:
Käyntiosoite Ilmailunkatu 20
33900 TAMPERE
Postiosoite PL 163
33901 TAMPERE
Puhelin 020 770 1260
Faksi 020 770 1201
Internet http://www.tesc.fi
Sähköposti
Y-tunnus 1985263-3
Suomen Yrittäjien jäsen Kauppakamarin jäsen


Toimiala

Tapahtumien järjestäjä, messupalveluita, kokouspalveluita

Kuvaus

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy tarjoaa paljon mahdollisuuksia tapahtumanjärjestäjille, yrityksille, järjestöille ja seuroille erityyppisten- ja kokoisten tapahtumien, kokouksien sekä juhlien järjestämiseen. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy palveluksessanne, onnistuneiden tapahtumien tekijä.

Lisätietoa Kokous kymmenelle tai seminaari sadoille

TESCissä on yhteensä 14 erilaista kokoustilaa. Niistä löytyy sopivat puitteet, olipa kyse alle kymmenen hengen neuvottelusta tai satojen kuulijoiden seminaarista. Suuriin kokouksiin suosittelemme 500-paikkaista Leonardo Salia. Sen oheen sopivat pienet kokoustilamme meeting room -käyttöön. Tähtien Saliin mahtuu 230 henkilöä. Lisäksi valittavana on yli kymmenen neuvottelu- ja kokoustilaa, joita voi käyttää joko erikseen tai yhdistettyinä keskenään.


Kokousjärjestelyjä helpottaa TESC-kokouspaketti

TESC-kokouspaketti sisältää av-laittein ja tietoliikenneyhteyksin varustetun kokoustilan erilaisin tarjoiluvaihtoehdoin. Ravintolapalveluissa yhteistyökumppanimme on Finnresta.


Kun on aika juhlia

TESCin tilat soveltuvat monipuolisesti erilaisiin juhliin, asiakas- ja yritystapahtumiin, cocktail-tilaisuuksiin, jopa saunailtoihin. Näyttävät live-konsertit tuhansille ihmisille onnistuvat esteettömissä halleissa. Tilaisuuden sisällön sekä tekniikan, valaistuksen ja äänentoiston suunnittelussa auttaa TESCin henkilökunta yhteistyökumppaneineen. Tyylikkäät tarjoilut ja sujuvat ravintolapalvelut kaikkiin tapahtumiin järjestää Finnresta. TESCiin on helppo tulla juhlimaan kauempaakin. Lentoasemalta sekä linja-auto- ja rautatieasemalta on TESCiin vain 15 minuutin ajomatka. Tampereen keskustan monipuoliset majoitus- ja virkistyspalvelut ovat samoin vain 15 minuutin ajomatkan päässä.


Citius, altius, fortius!

TESC on yleisurheilun, jalkapallon, futsalin ja salibandyn harjoittelu- ja kilpailukeskus. TESCissä on muun muassa 300-metrinen, kuusiratainen juoksurata ja täysimittainen jalkapallokenttä. Suurimman hallin katsomoon mahtuu 1500 henkeä. TESCin monipuoliset ravintolat ja kahvilat sekä kokoustilat palvelevat myös urheilutilaisuuksien järjestäjiä.
Tampereen kaupungin liikuntapalvelut on varannut urheilukäyttöön tiloja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta.


Tekniikka tilaisuuden mukaan

Tapahtuman onnistumiseen vaikuttavat useat seikat, yksi tärkeimmistä - tapahtumapaikka. Paikan valintaan vaikuttavat monet käytännön asiat kuten ääni- ja valotekniikka, mahdolliset näyttelyrakenteet ja kalusteet, sähköistys, tietoliikenneyhteydet, siivouspalvelut jne. Yhteistyökumppaneiksemme on hioutunut luotettava yritysryhmä.
Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen tekninen henkilöstö auttaa tilaisuuden suunnittelussa ja toteuttamisessa. Vuokraamme korkeatasoista äänentoisto- ja valaistuslaitteistoa sekä tarjoamme teknistä suunnittelu- ja toteutuspalvelua.

äänentoistolaitteet
suurtehovideoprojektorit
ripustusjärjestelmät
esiintymislavat ja -rakenteet
ulko- ja sisävalaistukset
kalusteet

Kerro meille tarpeesi ja toiveesi, me räätälöimme Sinulle niiden mukaisen ratkaisun!

Yhteystiedot

Markkinointipäällikkö
Jouni Aalto

020 770 1271

Toimitusjohtaja
Hannu Vähätalo

020 770 1260

Tapahtumapäälllikkö
Hannele Nuotio

020 770 1219

Viestintäpäällikkö
Tanja Järvensivu

020 770 1205


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus