:

Uusia asiakkaita kaupunkioppaalla

Huoltorex Oy:n erikoisosaamista ovat Volvo- ja Renault-henkilöautojen huoltopalvelut ja varaosamyynti. Seppo Koivisto on yllättynyt siitä, että samoissa tiloissa vuodesta 1993 asti toiminut yritys on saanut kaupunkioppaan avulla uusia asiakkaita. Huoltorexillä on ollut näkyvyys Tampereoppaassa usean vuoden ajan.

— Ihmiset ovat löytäneet meidät huomattavasti helpommin netistä kuin puhelinluetteloista ja keltaisilta sivuilta. Uusilta asiakkailta tulee usein palautetta, että he eivät olleet tästä yrityksestä aikaisemmin tienneetkään ennen kuin nyt löysivät meidät netin kautta, Koivisto kertoo.

— Lisäksi Tampereopas on auttanut meitä erottumaan lukuisista autoalan palveluista omalla erityisosaamisen alueellamme.

Kartta ohjaa asiakkaat perille

Näkyvyys on paitsi auttanut houkuttelemaan uusia asiakkaita, myös opastanut asiakkaat perille.

— Meillä on asiakkaita laajasti tästä Pirkanmaan ja Etelä-Pirkanmaan alueelta. Kauempaa soittavalle asiakkaalle on helppo sanoa, että katso sieltä paikka- ja karttatietolinkkien kautta meidän sijaintimme ja ajo-ohje, selittää Koivisto palvelun hyötyjä.

— Markkinoinnilla pitää pystyä saamaan uusia asiakkaita ja uusia kauppoja, mutta se ei saa luoda turhia odotuksia. Näkyvyys Tampereoppaassa on asiallista. Kun asiakas sen perusteella ottaa yhteyttä, että teillä on tällaista palvelua, haasteeseen pystytään täältä vastaamaan.

Saavutetut hyödyt

Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus