:
Käyntiosoite Vihiojantie 16-18
33800 TAMPERE
Puhelin 020 728 8550
Internet http://www.rautasoini.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0154730-7
Suomen Yrittäjien jäsen Kauppakamarin jäsen


Toimiala

Rautakauppa, romuliike, metallien jalostusta

Kuvaus

Keräämme, lajittelemme ja jalostamme metalli- ja rautaromua teollisuuden raaka-aineeksi. Vastaanotamme myös kotitalouksien kierrätyskelpoista romua. Keräämme metalliromun sovittavalla tavalla tai vastaanotamme romun paikanpäälle tuotuna. Rautatarvikemyyntimme monipuolinen ja nopea palvelu on suunniteltu sekä yritysten että yksityisten tarpeisiin. Sahauspalvelumme ansiosta saat tavaran juuri oikean mittaisena ja halutun kokoisena eränä.Valikoimissa mm. kupari, pronssi, messinki, lyijy

Lisätietoa Rautasoini Oy on yksi Suomen vanhimmista romuliikkeistä. Teemme rautakauppaa jo neljännessä polvessa. Yrityksemme on säilynyt koko historiansa ajan saman suvun hallussa.
Kuljetuspalvelut hoidetaan 500 vaihtolavan ja 8 autonvoimalla.
Lavoja löytyy eri tarpeisiin.

Vuosittain kauttamme kulkee teollisuuden raaka-aineeksi noin 40 000 tonnia metalliromua. Kierrätettävä teräs-, rauta- ja metalliromu jalostetaan teräs- ja valimoteollisuuden raaka-aineeksi.

Yrityksemme päätoimipiste sijaitsee Tampereella, Nekalan kaupunginosassa. Samassa paikassa palvelee myös monipuolinen rautatarvikemyyntimme. Sorvilastujen käsittely tapahtuu Kaukajärven lastujenkäsittelypisteessä.

Rautakauppamyymälä avoinna ark 07.30 - 16.30

Tarjoukset ja ilmoitukset


Toimipaikat

Rautasoini Oy - Hyötyjätelaitos

 

 

Rautasoini Oy

Vihiojantie 16-18

33800

TAMPERE


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus