:
Käyntiosoite Mäkeläntie 33
37600 VALKEAKOSKI
Postiosoite Mäkeläntie 33
37600 VALKEAKOSKI
Puhelin 0400 835 935
Internet http://www.kuokkakosla.net
Sähköposti
Y-tunnus 2111839-0


Toimiala

Vesirakentamista, maarakennusta

Kuvaus

Maanrakennus, viherrakennus, vesistökuljetukset ja hinaukset sekä vesistörakentaminen. Kaivuutyöt onnistuvat niin manterella kuin saarissa. Teemme rakennusten pohjatyöt, sokkelieristykset, salaojitukset, sadevesijärjestelmät, haja-asutusalueiden jätevesijärjestelmät, piharakentamiset, maa-aineskuljetukset maalla ja vesillä, kaapeleiden ja putkien asennukset vesistöön sekä laiturien ja venepoijujen asennukset. Tarvikkeet kuljetamme saareen ja ylimääräiset tavarat pois.

Lisätietoa Meiltä saat kaikki maa- ja vesirakennusalan liittyvät palvelut kokonaistoimituksena olitpa sitten yksityinen omakotirakentaja tai yritys. Palvelumme kattavat aina ojankaivuista suurempiin maarakennustöihin, vesistörakentamisen, vesistökuljetukset ja vesistöhinaukset. Hoidamme työt tuntiveloituksella tai halutessasi urakan kokonaisvaltaisesti "avaimet käteen"-periaatteella. Myös iltaisin ja viikonloppuisin!

Yrityksen päätoimialueena on Pirkanmaa ja Hämeen-lääni. Toimimme tarvittaessa myös muualla. Pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisia palvelupaketteja.

VESISTÖRAKENTAMINEN
- Maalämpöputkien, putkien ja kaapeleiden upotukset ja asennukset vesistöön.
- Rantojen ruoppaukset ja uimarantojen teot.
- Laiturien ja venepoijujen asennukset.

VESISTÖKULJETUKSET
Hinaukset vesistössä. Toimitamme saariin ja ranta-alueille myös kaiken rakennustarvikkeista kauppakasseihin. Tarvikkeet kuljetamme saareen ja ylimääräiset tavarat pois.

Ota yhteyttä: www.kuokkakosla.net/pages/ota-yhteyttae.php

Yhteystiedot

Pasi Paasikivi

0400 835 935


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus