:
Käyntiosoite Harjuntausta 3 A
33400 TAMPERE
Puhelin 010 239 3900
Faksi 010 239 3999
Internet http://www.intersport.fi
Sähköposti
Y-tunnus 0988411-3
Suomen Yrittäjien jäsen Kauppakamarin jäsen


Toimiala

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Kuvaus

Osaavaa palvelua ja laajat valikoimat Lielahdessa! Ammattitaitoisen henkilökunnan ja laajan valikoiman Intersport Megastore avattiin Lielahteen keväällä 2003. Valikoimamme rakentuvat parhaista megamerkeistä sekä Intersportin omista merkkituotteista. Liikunnan harrastaminen on monipuolista ja tämän päivän asiakkailla on monia erilaisia tarpeita, joihin Intersport Megastore vastaa laajalla tuotevalikoimalla ja asiantuntevalla palvelulla, lisäksi tarjoamme huoltopalvelut.

Lisätietoa Intersport Tampere Lielahti - Motivoi itsesi liikkumaan

Tervetuloa viihtymään Intersport Tampere Lielahteen ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan palveltavaksi. Kuulumme kansainväliseen Intersport-ketjuun, joten olemme osa maailman suurinta urheilukauppaketjua. Intersporteja löytyy maailmasta jo yli 5200. Ammattitaitomme ja kokemuksemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusimmat merkit ja välineet kilpailukykyiseen hintaan.

Haluamme tarjota sinulle elämyksiä liikunnan parissa. Uskomme, että mitä enemmän pidät jostain lajista, sitä useammin se saa sinut liikkeelle. Autamme sinua valitsemaan välineet, joiden avulla nautit omasta lajistasi mahdollisimman paljon.

Monipuolinen valikoimamme rakentuu tunnetuista laatumerkeistä sekä Intersport-ketjun omista merkkituotteista. Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat ja trendikkäät vaatteet ja jalkineet kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan.

Kuluttajalupauksemme
Lupaamme asiakastyytyväisyyden ja luotettavuuden
Asioidessasi INTERSPORTissa tiedät saavasi luotettavan ja turvallisen ostokokemuksen.

Vaihto- ja palautusoikeus
INTERSPORT lupaa sinulle täyden vaihto- ja palautusoikeuden. Voit palauttaa ostamasi tuotteen 14 päivän sisällä käyttämättömänä alkuperäispakkauksessa ostokuitin osoittamaan INTERSPORT-kauppaan. Vaihto- ja palautusoikeus eivät koske alusasuja, uimapukuja eikä alennusmyyntituotteita.

Lupaamme ammattitaitoisen ja henkilökohtaisen palvelun
INTERSPORTissa asioidessasi saat alan parasta palvelua. INTERSPORT-kaupan henkilökunta on koulutettu alansa ammattilaisiksi ja he osaavat huomioida yksilölliset tarpeesi.

Lupaamme alan parhaan valikoiman maailman johtavia tuotemerkkejä
Kansainvälinen INTERSPORT-verkostomme palvelee maailmanlaajuisesti yli 150.000 asiakasta päivittäin. Kansainvälisyytemme mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan sinulle ainutlaatuisen valikoiman maailman parhaita urheiluvälineitä, -tuotteita ja -merkkejä sekä alan viimeisimmät uutuudet.

Palkitsemme kanta-asiakkaitamme
K-ryhmän laaja ja monipuolinen kanta-asiakasjärjestelmä takaa sinulle, että INTERSPORTin kanta-asiakkaana saat Plussaa kaikista ostoksistasi.

AVOINNA:

- arkisin 10.00-20.00
- lauantaisin 10.00-17.00
- sunnuntaisin 12.00 - 17.00

Yhteystiedot

Kauppias
Sanna Tiitinen

010 239 3900

Kauppias
Timo Tiitinen

010 239 3900

Myymäläpäällikkö
Mika Ronkainen

010 239 3900

Seura- ja yritysasiakkaat
Jani Lahtinen

010 239 3900

Toimisto ja laskutus
Mia Karvinen

050 310 6631


Tuotteet ja palvelut

Palveluitamme

huolto, huoltopalvelu

Edustamme tuotteita

kuntolaite, polkupyörä, urheilujalkineet, urheilutarvike, urheiluvaate, urheiluväline

Kohderyhmäämme kuuluvat

kuntoilu, laskettelu, lautailu, mailapelit, pyörä, retkeily, rullaluistelu, salibandy, uinti, juoksu, jalkapalloilu, fitness

Toiminimemme on

Intersport Lielahti

Toimimme alueilla Tampere, Ylöjärvi, Pirkanmaa

Internetsivut

Facebook http://www.facebook.com/ISLielahti

Toimipaikat

Intersport Elo - Kauppakeskus Elo

Elotie 1

33470

YLÖJÄRVI

Intersport Lielahti

Harjuntausta 3 A

33400

TAMPERE


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus