Verkkokaupat

Verkkokauppa · verkkokaupat · verkkokauppoja · Tampere

Hakuehdolla verkkokaupat löytyi yhteensä 52 yritystä. Tulokset 1—20:

Laatupeite Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Patjojen valmistusta, puuvillateollisuutta, vuodevaatteita

Autamme ihmisiä nukkumaan ja viihtymään valmistamalla miellyttäviä ja kestäviä vuodevaatteita ja sisustus-patjasarjoja. Aina laadukkaat tuotteemme jo yli 60-vuoden kokemuksella! Valmistamme laadukkaita patjoja sekä petauspatjoja aikuiseille, lapsille tai vaikkapa erikoismittaisina veneisiin ja asuntoautoihin. Myös erikoiskokoiset patjat yksilöllisesti onnistuu kauttamme.

Sijaintikunta:Tampere
Hakusana:patjojen verkkokauppa, vuodevaatteita tampere, petari tampere, tampere
 

Expert ASA Oy - Hallinto TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Kodintekniikkaliike, kodintekniikka

Expertin päämääränä on parantaa ihmisten elämän laatua tarjoamalla juuri asiakkaan tarpeisiin soveltuvat tuotteet asiantuntevan henkilöstömme opastuksella ja erittäin kilpailukykyisin hinnoin, viihtyisässä Expert myymälässämme. Kuulumme Expert AS konserniin, joka on Pohjoismaiden toiseksi suurin kodintekniikan myyjä, ja verkostoltaan Suomen laajin. Kattava kotiinkuljetuspalvelu, vakuutus ja rahoitusratkaisut. Kyllä Onnistuu!

Palvelu:verkkokauppa
Sijaintikunta:Tampere
 

Expert - Verkkokauppa TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Kodintekniikkaliike

Verkkokauppamme toimittaa tuotteet kaikkialle Manner-Suomeen täysin takuin.

Sijaintikunta:Tampere
 

Tehopesä Oy - Power Up Maahantuonti JUUJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppaa, voiteluaineita, öljytuotteita

Power Up - öljytuotteiden myynti, maahantuonti ja markkinointi. Toimitamme kuluttajille ja yrityksille ympäri Suomen. Power Up tuotteet suoraan maahantuojalta, ilman välikäsiä. Power Up tuoteperheestä löydät korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset öljytuotteet. Myymme 2-tahtiöljyt, diesel injectorit, voiteluaineet, öljyntehostajat myös suoraan verkkokaupasta. Power Up –öljytuotteilla moottorin käyttövarmuutta, tehoa, kulumissuojaa, syöpymisen ehkäisyä, voi vähentää jopa polttoaineen kulutusta.

Hakusana:Tampere, verkkokaupasta, verkkokauppa
 

Kalustetalo Juurikivi Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Huonekaluliike

Tervetuloa aina edullisille huonekaluostoksille. Tarjoamme palvelua ja laadukkaita kalusteita jo yli 53 vuoden kokemuksella. Kalustekauppamme valikoimasta löydät niin koti- kuin julkitilakalusteet. Olemme valikoineet näytille vain laadukkaita huonekaluja, jotta sinun kalustevalintasi osuisi kerralla nappiin. Verkkokauppamme palvelee sinua ympäri vuorokauden ja toimitamme tilauksenne nopeasti kotiovellenne !

Palvelu:Huonekalujen verkkokauppa
Toimialue:Tampere
 

Helsingin Kukkatoimitus Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Tukkukauppa, verkkokauppaa, kukkatukku, puutarha-ala

Olemme koristekasvien ja kukkien tukkumyyntiin, maahantuontiin ja ulkomaan vientiin erikoistunut kukkatukkualan yritys. Kauttamme tuotteet viherkasveista puihin. Päätoimipisteemme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin tukkutorilla Sörnäisissä. Ammattilaisille tarkoitettu verkkokauppa ensimmäisenä Suomessa! Koko Suomessa palvelee viisitoista kiertävää myyntiautoa ja kymmeneniä jakoautoja. Lisätietoja meistä ja muista toimipisteistä saat kotisivuiltamme.

Palvelu:leikkokukkien verkkokauppa
Yhteystiedot: Tampereen Kukkatoimitus, Lotta Wirta
010 396 83 68
010 396 8361 (fax)

 

Tesoman apteekki TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, apteekki, kosmetiikka

Voit tehdä apteekkiostoksesi verkkokaupassamme! Ostoksesi noudettavissa Tesoman tai Villilän apteekeista. Voimme toimittaa paketit suoraan kotiin tai lähimpään Postiin. Apteekeistamme löydätte laajan valikoiman laadukasta, tutkittua ja hinnaltaan kilpailukykyistä apteekkikosmetiikkaa. Valikoimastamme löytyy myös hypoallergeenisia, hajusteettomia tuotteita allergikoille ja herkkäihoisille.

Sijaintikunta:Tampere
 

DNA Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsen

Tietoliikennepalveluja, nettikauppa, mobiilipalveluita

DNA Oy on suomalainen tietoliikennekonserni, joka tarjoaa yhteydenpitoon, viihtymiseen ja työntekoon laadukkaita puhe-, data- ja tv-palveluita. DNA on Suomen suurin kaapelioperaattori ja johtava maksu-tv-toimija sekä kaapeli- että antenniverkossa. DNA:lla on yli kolme miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon asiakkuutta. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi.

Palvelu:nettikauppa
Toimialue:Tampere
 

Pintakaari LEMPÄÄLÄ

Maalien valmistusta, rautakauppa, maalikauppa, verkkokauppa

Asiantuntemusta ja vinkejä maalaamiseen tai pintakäsittelyyn saat PINTAKAARI -myymälässä! Pintakaaren myymälästä löytyy täysi valikoima Sateenkaari Perinnetaidon tuoteitteita. Pintakaarella on asiantuntijoita, jotka voivat sävyttää teille juuri oikean, kohteeseen sopivan värisävyn esim. materiaalinäytteen, valokuvan, aikakauden tai tyylisuunnan perusteella. Samalla saat parhaat maalausvinkit ja ideat pintakäsittelyaineiden käyttämiseen.

Palvelu:verkkokauppa
Toimialue:Tampere
 
 

Musiikkiliike Piano Jylhä MUURAME

Musiikkiliike, verkkokauppaa

Piano Jylhä on harjoittanut pianokauppaa ja soitinkauppaa vuodesta 1965. Periaatteenamme on sukupolvien ajan ollut reilu kaupankäynti. Soittimet, musiikkilaitteet ja tarvikkeet musiikin harrastukseen sekä käytetyt musiikkisoittimet. Keski-Suomen suurin rumpuvalikoima. Avasimme nyt uudet verkkosivut! Paljon tuotemerkkejä: Marshall, Yamaha, Tama-, Pearl - rumpusetit, Carvin vahvistimet, Ibanez kitarat ja kitaravahvistimet, Stagg symbaalit, Roland sähköpianot, syntetisoijat ja sähkörumpusetit.

Palvelu:soittimien verkkokauppa, verkkokauppa
Toimialue:Tampere
 
 

www.luontotaika.net LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaatteiden verkkokauppaa

Myymme 10 vuoden ammattitaidolla kotimaassa silkkipainetut aidot luonto- ja eläinaiheiset paidat, Suomi-paidat, traktoripaita, asepaita sekä Suomi-huppari. Fruit of the loom laatua. Valikoimaamme kuuluvat myös lippikset ja pipot. Uutuutena lemmikkien karvaongelmaan sähköstaattinen karvasieppari, jolla puhdistat sohvat, autonistuimet ja vaatteet karvoista sekä nukasta. Muumi-paidat aikuisille ja lapsille.

Sijaintikunta:Tampere
Aihepiiri:t-paitojen nettikauppa , t-paidat verkkokaupasta, t-paitoja verkkokaupasta
 
 

Huonekaluliike Vepsäläinen Oy ESPOO

Huonekaluliike, verkkokauppa

Vuonna 1959 Kauko Vepsäläinen perusti ensimmäisen huonekaluliikkeensä Helsinkiin. Nyt toiminta on laajentunut 20 paikkakunnalle. Osa liikkeistä on kaupunkikeskustojen sisustusliikkeitä, osa väljiä myymälöitä ostoskeskuksissa. Päämyymälä Espoossa Kehä III:n varrella on palvellut asiakkaita jo 40 vuotta.

Palvelu:huonekalut verkkokaupasta, huonekalut nettikaupasta
Yhteystiedot: Verkkokauppa - Asiakaspalvelu
044 7246 646

Tampere
020 7801 430

 
 

Valens Oy HELSINKI

Luontaistuotteiden tukkumyyntiä

Valens Oy on vuonna 2004 perustettu tukkukauppaan keskittyvä maahantuontiyritys. Perheyrityksenä toimimme tukkukaupan parissa kolmannessa sukupolvessa. Toimintamme jakautuu neljälle sektorille. Tuoteperheisiimme kuuluvat rullaverhovalmistajille myytävät aurinkosuojakomponentit, lukitus- ja turvallisuustuotteet, lemmikkieläintarvikkeet sekä laukut. Kokemusta näiltä sektoreilta meillä on jo useamman vuosikymmenen ajalta.

Hakusana:Tre Ponti, verkkokauppa
 
 

Kikoku Oy - Kipukoukku TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Tukkumyyntiä

Hanki itsellesi kipukoukku, joka on kotimainen lihashuollon väline koko kehon kipupisteiden ja kipeiden lihasten hoitoon, hemmottelevaan vuoropainantaan sekä urheilusuorituksista palautumiseen. Koukuttelu parantaa lymfa- ja verenkiertoa sekä venyttää lihaksia. Etsimme valtakunnallisesti kotimaisen, suuren suosion saavuttaneen ja terveysalan ammattilaisten suositteleman Kipukoukun jälleenmyyjiä pystyäksemme vastaamaan viiveettä Kipukoukun kiihtyvään kysyntään, asiakkaan asuinpaikasta riippumatta.

Hakusana:Verkkokauppa
Sijaintikunta:Tampere
 
 

Luurinetti

Suomen Yrittäjien jäsen

Nettikauppaa, verkkokauppa, puhelinmyyntiä

Luurinetti.com Mikä on Sinulle tärkeää? Onko tärkeää, että voit noutaa tilauksen ilman toimituskuluja noutopisteestä, vai koetko tärkeäksi sen, että meihin saat yhteyden myös puhelimitse arkisin klo 10.30-16.30 välisenä aikana, vai haluatko tilata verkkokauppamme kautta? Meille tärkein asia olet juuri Sinä, asiakas, sekä se, että voimme palvella hyvin juuri Sinua. Tervetuloa Verkkokauppaamme.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:Matkapuhelin alan verkkokauppa
 
 

Pälviranta Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Komposiittituotteita, verkkokauppa

Olemme erikoistuneet komposiittituotteisiin, esim. puumuovikomposiitti terassi- ja laiturilaudat, valmiit puukomposiittituotteet esim. laiturit. Tulossa oma laiturimallisto kaudelle 2014. Meiltä myös Yamaha perämoottorien varaosat, Yamaha -perämoottorihuolto, West System epoksit. Lasikuituraaka-aineet sekä paikanpäältä että verkkokaupastamme. Uutena tuoteryhmänä alipainesäkitystarvikkeet epoksin infuusioon ja laminointiin.

Sijaintikunta:Tampere
 
 

Laatutarvike

Verkkokauppa, toimistotarvikeliike, toimistotarvikkeiden tukkumyyntiä, toimistotarvikkeita

Laatutarvike on Suomalainen nettikauppa, jossa hinnat on aina kohillaan riippumatta siitä mitä ostat. Se on tarkoitettu yritys- ja yhteisöasiakkaille, julkishallinnolle, jälleenmyyjille sekä kuluttajille. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita konttorituotteita jokapäiväiseen toimintaan nopealla toimitusajalla sekä edullisin toimituskuluin. Käytännön liiketoimintaan tarjoamme tarpeisiin soveltuvat taloushallinto-ohjelmistot sekä niihin jo valmiiksi integroidut nettikaupat mainostoimistopalvelulla.

Toimialue:Koko Suomi, Oulu, Helsinki, Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä, Kuopio, Rovaniemi
 
 

Some&More Store AKAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Naisten asusteita, koirien vaatteita

Tervetuloa ihanaan naisten ja pikkukoirien `KARKKIKAUPPAAN´.Meiltä löydät laukut,korut,huivit,pannat,hiuskorut ym. naisille sekä rakkaalle lemmikille: vaatteet,paidat,puvut,talviasut,sadeasut,kantolaukut,hihnat ym. Storeen voit tulla sovittelemaan myös lemmikkisi kanssa!Liikkeemme sijaitsee Helsinki-Tampere moottoritien varrella ABC:n vieressä. Tutustu tuotteisiin kotisivuillamme ja verkkokaupassa.

Palvelu:verkkokauppa
Toimialue:Tampere
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Tampereelta:

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.