Verhoja

Verho · verhot · verhoja · Tampere

Hakuehdolla verhoja löytyi yhteensä 13 yritystä.

Nooran verhoomo ja sisustus TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusompelua, sisustussuunnittelua, verhoilua, verhoomo, sisustusmyymälä

Virttyneet verhot? Muhkurainen sohva? Ei hätää Noora auttaa! Teen perinteiset ja nykyaikaiset verhoilutyöt sekä kaikenlaiset kodintekstiilit: verhot, tyynyt ja päiväpeitot. Tulen kotiisi katsastamaan suunnittelutarpeen, arvioimaan kunnostamista kaipaavat huonekalut sekä ottamaan mitat tekstiilejä varten. Tarjouksen huonekaluista voit pyytää myös kuvan perusteella. Soita ja kysy lisää! Tai poikkea myymäläämme Valjashuoneen Puotiin. Nooran Verhoomo ja Sisustus laittaa kodin!

Palvelu:verhot
Sijaintikunta:Tampere
 

Kalustetalo Juurikivi Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Huonekaluliike

Tervetuloa aina edullisille huonekaluostoksille. Tarjoamme palvelua ja laadukkaita kalusteita jo yli 53 vuoden kokemuksella. Kalustekauppamme valikoimasta löydät niin koti- kuin julkitilakalusteet. Olemme valikoineet näytille vain laadukkaita huonekaluja, jotta sinun kalustevalintasi osuisi kerralla nappiin. Verkkokauppamme palvelee sinua ympäri vuorokauden ja toimitamme tilauksenne nopeasti kotiovellenne !

Toimialue:Tampere
Tuote:Verhot
 
 

Interior Design Beautiful Secrets Oy VANTAA

Sisustussuunnittelua

Aina ei tarvitse hankkia uutta! Olemme erikoistuneet kodin uudelleen järjestelyyn joten vanhaankin saadaan uusi ilme, esim. kalusteita siirtämällä ja verhoja uudelleen asettamalla. Toteutamme kaiken alusta loppuun avaimet käteen periaatteella. IDBS hoitaa luonnollisesti myös kokonaisvaltaiset uudet sisustukset sekä täydelliset remontit käyttäen hyväksi laajaa "hovitoimittajaverkostoa". Jokainen asiakas haastatellaan ja tutustutaan muutosta kaipaaviin tiloihin. Tutustumiskäynti maksuton! SOITA.

Palvelu:verhojen asettelu
Toimialue:Tampere
 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.