:

Saunatilat

Saunatila · saunatilat · saunatiloja · Tampere

Hakuehdolla saunatilat löytyi yhteensä 23 yritystä. Tulokset 1—20:

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tapahtumien järjestäjä, messupalveluita, kokouspalveluita

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy tarjoaa paljon mahdollisuuksia tapahtumanjärjestäjille, yrityksille, järjestöille ja seuroille erityyppisten- ja kokoisten tapahtumien, kokouksien sekä juhlien järjestämiseen. Tampereen Messu- ja Urheilukeskus Oy palveluksessanne, onnistuneiden tapahtumien tekijä.

Hakusana:saunatilat
Sijaintikunta:Tampere
 

Ylöjärven keilahalli YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, keilahalli, liikuntakeskus

Kodikas, pieni keilahalli Ylöjärvellä. Hallissa voit harrastaa myös hohtokeilailua. Meiltä löytyy pallot ja kengät myös perheen pienimmille. Tilaussauna ja kokoustilat. Valmistamme ruoka-annokset tilauksesta. Kysy lisää!

Hakusana:saunatilojen vuokraus
Toimialue:Tampere
 

Ravintola Bufferi PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounasravintola, catering-yritys, ravintola, tilausravintola, kokoustilat, saunatilat

Me Bufferissa luotamme käsin tekemiseen ja lähituottajien raaka-aineisiin. Aamiaisbuffetti tuoreine sämpylöineen, maittava kotiruokalounas – myös kevyemmällä vaihtoehdolla ja monipuoliset a´la carte-listat sesongin herkkuineen takaavat maistuvat hetket Bufferissa. Mahdollistaaksemme sinulle hyvän pelituloksen, varustamme vitriinimme suolaisin, makein ja vähähiilihydraattisin pelieväin.

Toimialue:Tampere
 
 

Suuruspää Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Toimitilojen vuokrausta, kokoustilojen vuokrausta, toimistotila

Yrityskeskus Pisparanta, Rantatie 27 tarjoaa toimivia ja muunneltavia toimitiloja monenlaiseen käyttöön. Valittavissa on tiloja 14 neliömetristä aina 40 neliömetriin saakka. Kätevästi samassa rakennuksessa sijaitsevat vuokrattavissa olevat tasokkaat kokous- ja saunatilamme. Lisäksi laadukas ravintola Kokkipoika lounas- ja pitopalveluineen sijaitsee alakerrassamme.

Toiminimi:KOY Tampereen Pisparanta
Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:saunatilat, saunatilojen vuokraus
 
 

Ratinan sauna TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kokoustilat, saunatilat

Saunailta tyylikkäästi keskustassa! Tunnelmallisesti valaistu saunamme tarjoaa pehmeät löylyt ja kattoterassiltamme avautuu upea näkymä yli Tampereen keskustan. Takkatilassamme voi viettää hieman rennomman kokouksen tai iloisen illanvieton. Puitteet kelpaavat myös vaativammalle porukalle. Myös PlayStation 3 ja SingStar -pelit ovat käytössänne.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:Saunatilat, Saunatilat Tampere, Tilaussauna Tampere, Saunatila Tampere
Yhteystiedot: Saunatila, Varaukset
010 820 5610

 
 

Koivulahden Rapukartano VILPPULA

Tilausravintola, kokouspalveluita

Rapukartanon jyhkeä päärakennus toivottaa tulijan lämpimästi tervetulleeksi. Tunnelmallinen, kodikas miljöö ja kaunis järvimaisema kutsuvat rauhoittumaan, kokemaan jotakin uutta ja nauttimaan. Tilaisuuksien aikana voi myös majoittua ensiluokkaisissa huoneissa. Tilaa jopa 70 henkilölle. Kokoustilamme ovat ensiluokkaiset, ja ne on varustettu uusimmalla kokoustekniikalla. Olipa tilaisuutenne suuri tai pieni, Rapukartanon muuntuvat kokous- ja juhlatilat toimivat juuri tarpeisiinne sopivalla tavalla.

Hakusana:saunatilat
Toimialue:Tampere
 
 

Saunatilat Tampere TAMPERE

Saunatilat

Saunatilat Tampere tarjoaa parhaat paikat lumoaviin löylyihin ! Vietä saunailta rentouttavan tyylikkäästi! Saunamme on tunnelmallisesti valaistu tarjoten pehmeät löylyt ja kattoterassilta avautuvan upean näkymän yli Tampereen kesäisen keskustan. Takkatilassa voitte nauttia tulipesän tunnelmasta, viettää hieman rennon kokouksen tai hauskan illanvieton. Puitteet eivät kalpene vaativassakaan tarpeeessa. PlayStation 3 ja SingStar -pelit ovat luonnollisesti käytössänne.

Sijaintikunta:Tampere
Kohderyhmä:Saunatilat, saunatila
Toimialue:Tampereelta, Tampere
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus