Sanomalehtiä

Sanomalehti · sanomalehdet · sanomalehtiä · Tampere

Hakuehdolla sanomalehtiä löytyi yhteensä 6 yritystä.

Suur-Tampere TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kustantaja

Suur-Tampere kuuluu Pirkanmaan Lehtitalo -konserniin. Konserni julkaisee kahta kaupunkilehteä ja neljää paikallislehteä. Konserniin kuuluu myös kaupunkitelevisio Wave 100. Lisäksi yhtiö on osakkaana Pirkanmaalla ja Satakunnassa kuuluvassa Sun Radiossa. Suur-Tampere on Tampereen ja Pirkanmaan luetuin sekä levikiltään suurin kaupunkilehti. Suurjakeluissa jakelualue kattaa koko Pirkanmaan. Suur-Tampereen jakelulevikki on 180 170 kpl, suurjakeluissa 233 840.

Sijaintikunta:Tampere
Valmistaa:Sanomalehti
Toimialue:Tampere
 

Liikekaupungin Uutiset Oy - Ideapark Uutiset LEMPÄÄLÄ

Kustantaja

Ideapark Uutiset on kokonaisuudessaan Ideaparkiin keskittynyt media. Lehdestä löydät Ideaparkin liikkeiden mainonnan ja juttuja liikkeiden ajankohtaisista tuotteista ja tapahtumista. Liikekaupungissa tapahtuu joka päivä! Ideaparkin isot tapahtumat ja yhteiset kampanjat ovat kaikki keskeisesti esillä lehdessä. Ideapark Uutiset ilmestyy koko Ideaparkin "kotimarkkina-alueella". Jakelulevikkimme on 194 050, suurjakeluissa 247 720, jättijakeluissa 289 630.

Valmistaa:Sanomalehti
Toimialue:Tampere
 

Pirkanmaan Lehtipaino Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Lehtitalo, painotalo, lehtipaino

Valmistamme näyttäviä eurotabloid-kokoisia lehtiä täysin nelivärisenä 32 sivuun saakka. 40-sivuinen tuote on suurin minkä valmistamme yhdellä ajolla. Painokoneemme on ns. hybridi- eli yhdistelmäkone. Tämä mahdollistaa päällystetyn paperin ja sanomalehtipaperin käytön samassa tuotteessa. Paperilaadusta riippumatta kaikki tuotteemme kansiradan osalta ajetaan kuivatusuunin (heatset) läpi. Tämä antaa väreille lisäkirkkautta ja pitää tuotteet siisteinä ja tahriintumattomina.

Sijaintikunta:Tampere
Valmistaa:sanomalehdet
Yhteystiedot: Paino, Pirkanmaan Lehtipaino Oy
0400 210 354

 

Pirkanmaan Lehtitalo TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Kustantaja

Pirkanmaan Lehtitalo -konserni julkaisee viittä tilattavaa paikallislehteä ja kahta kaupunkilehteä. Lisäksi yhtiö on osakkaana Pirkanmaalla ja Satakunnassa kuuluvassa SUN Radiossa. Toimipisteemme sijaisevat Tampereella, Ideaparkissa, Lempäälässä, Ylöjärvellä, Toijalassa, Pälkäneellä ja Janakkalassa.

Sijaintikunta:Tampere
Valmistaa:Sanomalehti
Toimialue:Tampere
 
 

Pohjois-Satakunta / Ikaalinen Oy IKAALINEN

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kustantaja

 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Tampereelta:

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.