:

Sähköurakointia

Sähköurakointi · sähköurakointia · sähköurakoinnit · Tampere

Hakuehdolla sähköurakointia löytyi yhteensä 23 yritystä. Tulokset 1—20:

Pirkanmaan Sähköhuolto Oy TAMPERE

Sähkötöitä, sähköurakointia

Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat sähköurakointi, suunnittelupalvelut, saneerauspalvelut, korjaus- ja asennuspalvelut sekä monipuolinen sähkötarvikemyynti. Teollisuus- ja kiinteistöautomaatio on oleellinen osa palveluistamme. Meillä on myös 24h päivystys. Monipuolisuus on voimamme ja kokemus oppaamme. Meiltä saat innovatiiviset ja viimeistellyt ratkaisut niin yksittäisten kohteiden ja omakotitalojen kuin kokonaisten taloyhtiöidenkin sähköistysratkaisuihin.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:sähköurakointi
 
 

Vetur Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuspalveluja, sähkötöitä

Olemme monipuolinen rakennusalan ammattilainen Pirkanmaalla. Palvelemme yrityksiä ja teollisuutta vahvalla osaamisella yli 20 vuoden kokemuksella. Palveluihimme kuuluvat sähköurakointi ja rakennuttamispalvelut. Keskeisintä osaamistamme ovat sähköasennukset vaativiin ja suuriin kohteisiin. Kauttamme saatte mm. teollisuushallien ja asuintilojen uudisrakentamisen kuin saneeraukset. Pidämme tärkeänä, että sovituissa aikatauluissa pysytään ja, että työn laatu täyttää tiukimmatkin laatukriteerit.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:sähköurakointia, sähköurakoitsijat
 
 

Sähköpalvelu Nikkinen Ky LEMPÄÄLÄ

Sähkötöitä

Teemme sähköurakoinnit Pirkanmaan alueella (Lempäälä, Tampere, Nokia, Pirkkala, Kangasala). Olemme erikoistuneet pientalokohteiden sähköurakointiin. Uudiskohteiden lisäksi olemme toteuttaneet lukuisia sähkösaneerauskohteita aina pienimuotoisesta muutostyöstä koko kiinteistön kattavaan uudistukseen. Olemme asentaneet mm. kodinturvajärjestelmiä sekä tehneet antenniasennuksia. Palveluihimme kuuluvat omakoti- ja pientalojen sähkösuunnittelut aina suunnitelmasta toteutukseen. Ota yhteyttä!

Palvelu:sähköurakointi
Toimialue:Tampere, Pirkanmaa
 
 

AL-Sähkö Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Tarjoamme kaikkia sähköalan töitä urakoinnista asennukseen laadulla ja asiantuntemuksella. Toimintamme on keskittynyt Pirkanmaalle, mutta voit toki ottaa yhteyttä kauempaakin. Hoidamme myös pienet sähkötyöt aina lampun vaihdosta vikakorjauksiin. Käytämme yleisesti EU-hyväksymiä sähkötuotteita, kuten Onninen, Solar Suomi Oy ja Sessak Oy. Toimipisteemme sijaitsee Ilmarinkadulla Tampereella. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:sähköurakointia
Sijaintikunta:Tampere
 
 

Sähköpalvelu Timo Kalin Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Sähkötyöt ammattilaisen tekemänä on toimiva! Ota yhteyttä, niin laitamme sähköt kuntoon ammattilaisen ottein!

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:sähköurakointi
 
 

Pirkanmaan Sähkötyö Oy TAMPERE

Sähkötöitä

Meiltä saat luotettavasti juuri tarpeidesi mukaan räätälöidyt sähköalan palvelut. Toteutamme haastavatkin sähköurakointikohteet aina omakotitaloista kauppakeskuksiin. Hoidamme kaikki sähkötyöt huolellisesti turvallisuus- ja laatuvaatimuksia noudattaen.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:Sähköurakointi
 
 

Pirkanmaan Sähkömiehet Oy TAMPERE

Sähköasennusta

Pirkanmaan Sähkömiehet Oy on vuonna 2007 perustettu tamperelainen sähköalan yritys. Teemme kaikki sähkötyöt vankalla ammattitaidolla Pirkanmaan alueella. Palvelemme mielellämme kaikenkokoisia asiakkaita. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sijaintikunta:Tampere
Hakusana:sähköurakointi
 
 

T:mi Sähköurakointi H. Kuusinen TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä

Olemme ammatitaitoinen ja kattava sähköalan yritys. Monipuolisiin palveluihimme kuuluu asennus, suunnittelu, huolto sekä korjaus.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:sähköurakointi
Toimialue:Tampere
 
 

Nokian Sähköpalvelu NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkötöitä, ilmalämpöpumppuja, sähköasennusta

Teemme sähköurakointia ja kaikki sähköalan työt 30 vuoden kokemuksella Nokian ja ympäristön alueella. Omakotitalot, kesämökit, ja pienteollisuus kuuluvat asiakaskuntaamme. Toimimme Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella. Huomioi myös 45 %:n KOTITALOUSVÄHENNYS!

Palvelu:sähköurakointi
Toimialue:Tampere
 

Muuta hakua

Toimialat Tampereelta:

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Yritykset ja organisaatiot Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus