:

Reseptilääkkeet

Reseptilääkkeet · Tampere

Hakuehdolla reseptilääkkeet löytyi yhteensä 9 yritystä.

Tullintorin Apteekki - Kauppakeskus Tullintori TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Apteekki, kauneudenhoitotuotteita, luontaistuotteita

Apteekkimme sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksessa. Tampereen kaupungin Tullin alue on voimakkaasti kehittyvää keskustan aluetta. Alueella on runsaasti parkkitilaa. Meillä hoidat sujuvasti kaikki apteekkiasiasi. Meiltä kaikenkattavasti apteekkituotteet reseptilääkkeistä kosmetiikkatuotteisiin. Myös terveydentilan seurantaan tarkoitettuja mittareita ja laitteita. Uutuutena edulliset YesNo-kotitestit. Tervetuloa palvelevaan Tullintorin Apteekkiin: palvelemme Ma-pe 8-18, La 10-14!

Sijaintikunta:Tampere
Toimialue:Tampere
Tuote:reseptilääke
 

Tesoman apteekki TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, apteekki, kosmetiikka

Voit tehdä ostoksesi verkkokaupassamme myös reseptilääkkeet osoitteesta https://tampereen-tesoman-apteekki.eapteekki.fi (aktiivilinkki yhteystiedoissa). Ostoksesi noudettavissa Tesoman tai Villilän apteekeista. Voimme toimittaa paketit suoraan kotiin tai lähimpään Postiin. Apteekeistamme löydätte laajan valikoiman laadukasta, tutkittua ja hinnaltaan kilpailukykyistä apteekkikosmetiikkaa. Valikoimastamme löytyy myös hypoallergeenisia, hajusteettomia tuotteita allergikoille ja herkkäihoisille.

Palvelu:reseptilääkkeet
Sijaintikunta:Tampere
 
 

Linnainmaan Apteekki TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Linnainmaan Apteekki palvelee arkisin 9-20, La 9–17 ja Su 12–16. Meillä saatte henkilökohtaista neuvontaa terveydenhoitoon ja lääkkeisiin liittyvissä asioissa. Tervetuloa asioimaan mukavasti avariin tiloihimme Linnainmaan Koilliskeskuksen Citymarkettiin. Palveluihimme kuuluu myös Nettiapteekki, johon pääsee kotisivulinkin kautta.

Palvelu:Reseptilääkkeet
Sijaintikunta:Tampere
 
 

Tampereen Ensimmäinen apteekki TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Tampereen ensimmäinen apteekki palvelee Sokoksen katutasossa Kuninkaankadun puolella lähellä asiakkaita. Auton voit pysäköidä Sokoksen pysäköintitaloon. Neuvomme kaikissa lääkkeisiin ja lääkehoitoon liittyvissä kysymyksissä. Apteekissa myytävät ihonhoitotuotteet ovat tutkitusti laadukkaita ja luotettavia. Kosmetologimme ja farmaseuttimme auttavat sinua mielellään oikean tuotteen valinnassa. Avoinna: ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18. Juhlapyhien aikaan Sokoksen aukioloaikojen mukaisesti.

Hakusana:reseptilääkkeet
Sijaintikunta:Tampere
 
 

Finlaysonin Apteekki TAMPERE

Apteekki

Moderni apteekkimme palvelee sinua historiallisessa ympäristössä Tampereen sydämessä. Avarat tilamme sijaitsevat katutasossa Finlaysonin alueella. Vältä jonottamista - tervetuloa Finlaysonin apteekkiin!

Sijaintikunta:Tampere
Hakusana:reseptilääkkeet, apteekit tampere
 
 

Viinikan Apteekki - Tampereen 10. Viinikan apteekki TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Viinikan Apteekki on palvellut Viinikka-Nekala alueen asukkaita ja yrityksiä jo vuodesta 1953. Sijaintimme on Lempääläntien tuntumassa. Apteekin oven vieressä on ilmaiset pysäköintitilat, joten meille on helppo poiketa. Sisäänkäynti on esteetön, joten lastenvaunujen tai -rattaiden kanssa pääsee hyvin sisälle asti. Apteekissamme lääkeasiat hoituvat nopeasti ilman jonotusta. Tuotemerkeistä mainittakoon:VICHY, ACO, ELIVO,KIPUKOUKKU ja THERMOSKIN-lämpötuet. Tervetuloa!

Sijaintikunta:Tampere
Tuote:reseptilääke
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus