:

Rakennekynnet

Rakennekynsi · rakennekynnet · rakennekynsiä · Tampere

Hakuehdolla rakennekynnet löytyi yhteensä 9 yritystä.

Diva Nails Kynsi- ja Kauneushoitola TAMPERE

Kauneushoitola

Uusi Kynsi- ja Kauneushoitola Tampereen keskustassa - Tervetuloa! Toimimme Roseland Jalka- ja kauneushoitolan tiloissa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8. Palveluihimme kuuluvat mm. Manikyyrit, Bio Sculpture -geelikynnet, Silk lashes ripsien tuuhennokset ja pidennykset (alkaen viikko 35)Hoitotuotteet käsille ja kynsille, Hoitotuotteet jaloille, lahjakortit. Avajaistarjouksena 31.8.2010 asti: Oman kynnen geelaus 40€ tai Geelaus pidennyksillä 65€ Löydät meidät myös facebookista.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:rakennekynnet
 
 

Hius- ja kauneushuone TAIKAPIIRI - Kampaamo Tampere - Hiustenleikkaus Tampere TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Parturi-kampaamo

Kampaamo Tampere - Trendikäs Hius- ja kauneushuone Taikapiiri palvelee vankalla kokemuksella ja alati uudistuvalla ammattitaidolla Tampereella, Tampellan sydämessä. HIUSTAIKOJA KAIKKIIN TOIVEISIIN! Tule, mietitään yhdessä uutta ilmettä: leikataan, värjätään, tehdään permanentti? Taikapiiristä myös juhlameikit! Tervetuloa tutustumaan uusiin palveluihimme Ripsienpidennykset, rakennekynnet ja kestolakkaukset. Tartu tarjouksiimme ja anna kesän näkyä kynsissäsi ja ripsissä!

Sijaintikunta:Tampere
Hakusana:Rakennekynnet
 
 

Tmi Kaisa Jokela TAMPERE

Kauneudenhoitoa

Kaisan korjaamo on monipuolisten palvelujen kynsistudio Tampereen Näsinlinnankadulla. Kun haluat näyttää kauniilta aina, tule meille hemmoteltavaksi! Rakennekynsillä saat pidettyä kätesi siistissä kunnossa todella pienellä vaivalla. Me toteutamme asiakkaidemme toiveiden mukaan räätälöidyt rakennekynnet ihanassa hoitolassamme. Kestoripsillä saat näyttävät ja helpot ripset itsellesi. Ripset liimataan yksi kerrallaan omiin ripsiin, jolloin ripsesi saavat lisää tuuheutta ja näyttävyyttä.

Palvelu:Rakennekynnet
Sijaintikunta:Tampere
 
 

Tmi Anne-Mari Kallela - Studio 18 TAMPERE

Hieroja, parturi-kampaamo

Hiusmuotoilija Anne-Mari Kallelan studio antaa ammattitaidolla kaikki kampaamoalan palvelut kuten sinettipidennykset,värjäykset,kampaukset,meikit. Meillä työskentelee myös urheiluhieroja Maija Yli-Hukka p.050-5335585, joka tekee klassiset hieronnat, äitiyshieronnat jne. Meiltä myös korvien rei`itykset ja rakennekynnet. Liikkeessä myös solarium. Aukioloajat sopimuksen mukaan.

Palvelu:rakennekynnet
Sijaintikunta:Tampere
 
 

Jadeia TAMPERE

Rakennekynsiä

 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus