Metallituotteiden valmistajat

Metallituotteiden valmistaja · metallituotteiden valmistajat · metallituotteiden valmistajia · Tampere

Hakuehdolla metallituotteiden valmistajat löytyi yhteensä 57 yritystä. Tulokset 1—20:

OLP-Tuotanto Oy VANTAA

Metallituotteiden valmistaja, alihankintoja, metallitöitä, työkaluja, alihankintapalveluja, ohutlevytuotteiden valmistaja

OLP-Tuotanto Oy on Vantaalla vuodesta 1976 toiminut metallituotteita valmistava yritys. Valmistamme ohutlevy- ja levytuotteita alihankintana asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osallistumme tarvittaessa myös valmistettavien tuotteiden suunnitteluun. Meillä onnistuvat sekä puolivalmisteet että valmiit kokonaisuudet. Tuotannossa tarvittavat työkalut suunnittelemme, valmistamme ja huollamme itse. Valmistusmenetelminä käytämme mm. syvävetopuristusta, epäkeskopuristusta, laserleikkausta ja painosorvausta.

Toimialue:Tampere
 

Painosorvaamo Udelius Ky TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja

Valmistamme messinkirakenteet, kirkkovalaisimet, barokkikruunut ja erikoisvalaisimet, arkkitehtivalaisimet sekä yksilölliset metallialan taidekäsityöt. Teemme myös tilaustyönä metallikaiteet, messinkikaiteet, ovenvetimet ym. metallirakenteet. Ulkovalaisimet ovat omaa mallistoa. SOITA JA KYSY LISÄÄ!

Sijaintikunta:Tampere
 

PRO-lämpö Oy YLÖJÄRVI

Kauppakamarin jäsen

Metallituotteiden valmistaja

Paja sijaitsee Ylöjärvellä hyvien kuljetusyhteyksien varrella. PRO-lämpö ja sen ammattilaiset tekevät konepajalla mm. paineastioita, putkistojen esivalmisteita, rautarakenteita, säiliöitä, kiinteän polttoaineen kattiloita, siirrettäviä lämpökeskuksia - pellettikattiloita, pellettipolttimia ja savupiippuja, joista muodostuu täydellinen lämpökeskus. Asennustyömaalla voimalaitosten huoltotyöt, prosessiputkitukset, kone- ja laiteasennukset sekä asennustöiden valvonta.

Toimialue:Tampere
 
 

Metallityöliike Juholat Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja, metallin työstöä

Olemme v 1953 perustettu Ylöjärvellä toimiva metallin alihankintayritys. Teemme erilaisia puristus-, koneistus-, hitsaus ja särmäystöitä. Pintakäsittelyosastomme hallitsee märkä- ja pulverimaalauksen.

Toimialue:Tampere
 
 

Wennstrom Flow Control Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja

Wennstrom Flow Control Oy on Tampereella toimiva alan vahva ammattilainen. Yritys markkinoi ja kehittää laadukkaita mittareita, pumppuja, komponentteja, järjestelmiä ja palveluja polttonesteiden jakeluun.Olemme myös osaava alumiinivalutuotteiden valmistaja.

Sijaintikunta:Tampere
 
 

Hitsaus Kulin Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja, alihankintakonepaja

Hitsaus Kulin Oy toimii Ylöjärvellä keskittyen metallin alihankintatöihin. Vuonna 1979 perustetun perheyrityksen osaaminen perustuu levy- ja putkirakenne osien ja kokonaisuuksien valmistukseen, niin asiakkaan piirustuksien kuin yhdessä suunnitellun mukaisesti. Monipuolinen konekantamme sekä pitkä ammattitaito mahdollistavat laajalti erilaiset työt levytöistä hitsauskokoonpanoihin.

Toimialue:Tampere
 

Muuta hakua

Ammattilaiset Tampereelta:

Liikkeet ja toimipaikat Tampereelta:

Toimialat Tampereelta:

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.