Metallitöitä

Metallityö · metallityöt · metallitöitä · Tampere

Hakuehdolla metallitöitä löytyi yhteensä 13 yritystä.

OLP-Tuotanto Oy VANTAA

Metallituotteiden valmistaja, alihankintoja, metallitöitä, työkaluja, alihankintapalveluja, ohutlevytuotteiden valmistaja

OLP-Tuotanto Oy on Vantaalla vuodesta 1976 toiminut metallituotteita valmistava yritys. Valmistamme ohutlevy- ja levytuotteita alihankintana asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osallistumme tarvittaessa myös valmistettavien tuotteiden suunnitteluun. Meillä onnistuvat sekä puolivalmisteet että valmiit kokonaisuudet. Tuotannossa tarvittavat työkalut suunnittelemme, valmistamme ja huollamme itse. Valmistusmenetelminä käytämme mm. syvävetopuristusta, epäkeskopuristusta, laserleikkausta ja painosorvausta.

Palvelu:metallitöitä
Toimialue:Tampere
 

Brandente Oy KUOPIO

Koneistuksia, portaita, teräsrakenteita, alihankintoja, konepaja

Brandente Oy tuottaa korkeatasoisia konepajatuotteita yhdessä koti- ja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakkaamme ovat menestyviä kotimaisia vientiyrityksiä. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme entistäkin laajempien ja laadukkaampien kokonaisuuksien toimittajana. Valmistamme itse konepajallamme laserleikkeet, levytyöt, hitsauksen, koneistukset ja kokoonpanon. Asiakkaan luona tapahtuva teräsrakentaminen kuuluu myös palveluumme.

Palvelu:metallityöt
Toimialue:Tampere
 
 

Metallityöliike Juholat Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja, metallin työstöä

Olemme v 1953 perustettu Ylöjärvellä toimiva metallin alihankintayritys. Teemme erilaisia puristus-, koneistus-, hitsaus ja särmäystöitä. Pintakäsittelyosastomme hallitsee märkä- ja pulverimaalauksen.

Palvelu:metallityö
Toimialue:Tampere
 
 

Tuotepalvelu Isohannu Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

TPI - Tuotepalvelu Isohannu - Metallin alihankintatyöt, CNC-koneistus ja työkoneiden (esim. puomien) korjaukset. Palveluitamme ovat mm. metallialihankintatyöt - osakokoonpanotyöt - osien valmistus - epäkeskopuristintyöt - kierteytys - aarporaus - hitsaus - asennustyöt. Välitämme ja myymme epäkeskopuristintyökalut. Nordic Trainer verkkokaupasta suksivoiteet, voitelutarvikkeet, fluorigeelit, voiteluharjat ja ravintolisät.

Palvelu:metallityöt
Toimialue:Tampere, Tampere
 
 

JK-Hitsi Kari Reinikka YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hitsaustöitä, metallirakenteita

JK Hitsi on palvellut asiakkaitaan Ylöjärvellä vuodesta 1987 lähtien. Meiltä monipuoliset hitsauspalvelut vankalla ammattitaidolla. Teemme laitekorjaukset, korjaushitsaukset sekä erilaiset mittatilaustyöt mustasta raudasta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme myös metallin hitsaustöitä alihankintana kone- ja laitevalmistajille. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:metallityöt
Toimialue:Tampere
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Tampereelta:

Toimialat Tampereelta:

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.