Metallitöitä

Metallityö · metallityöt · metallitöitä · Tampere

Hakuehdolla metallitöitä löytyi yhteensä 16 yritystä.

OLP-Tuotanto Oy VANTAA

Metallituotteiden valmistaja, alihankintoja, metallitöitä, työkaluja, alihankintapalveluja, ohutlevytuotteiden valmistaja

OLP-Tuotanto Oy on Vantaalla vuodesta 1976 toiminut metallituotteita valmistava yritys. Valmistamme ohutlevy- ja levytuotteita alihankintana asiakkaiden tarpeiden mukaan. Osallistumme tarvittaessa myös valmistettavien tuotteiden suunnitteluun. Meillä onnistuvat sekä puolivalmisteet että valmiit kokonaisuudet. Tuotannossa tarvittavat työkalut suunnittelemme, valmistamme ja huollamme itse. Valmistusmenetelminä käytämme mm. syvävetopuristusta, epäkeskopuristusta, laserleikkausta ja painosorvausta.

Palvelu:metallitöitä
Toimialue:Tampere
 

Cleanmetal Oy LEMPÄÄLÄ

Teräsrakenteita

Cleanmetal on lempääläinen vuonna 1993 perustettu metallialan yritys. Monenlaiset teräsrakennetyöt pienistä RST-kiinnikkeistä aina suuriin hallinrunkoihin ovat vuosien varrella tulleet meille tutuiksi. Myymme rautaa suoraan varastostamme Lempäälästä sekä toimitamme tilauksesta erilaisia teräsrakenteita. Meiltä saatavana myös sahauspalvelu sekä reikien poraus tai polttoleikkaus. Mitä tahansa teräksestä tarvitset, ota yhteyttä!

Iskulause:Metallitöitä vuosien kokemuksella!
Toimialue:Tampere
 
 

Metallityöliike Juholat Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja, metallin työstöä

Olemme v 1953 perustettu Ylöjärvellä toimiva metallin alihankintayritys. Teemme erilaisia puristus-, koneistus-, hitsaus ja särmäystöitä. Pintakäsittelyosastomme hallitsee märkä- ja pulverimaalauksen.

Palvelu:metallityö
Toimialue:Tampere
 
 

Tuotepalvelu Isohannu Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

TPI - Tuotepalvelu Isohannu - Metallin alihankintatyöt, CNC-koneistus ja työkoneiden (esim. puomien) korjaukset. Palveluitamme ovat mm. metallialihankintatyöt - osakokoonpanotyöt - osien valmistus - epäkeskopuristintyöt - kierteytys - aarporaus - hitsaus - asennustyöt. Välitämme ja myymme epäkeskopuristintyökalut. Nordic Trainer verkkokaupasta suksivoiteet, voitelutarvikkeet, fluorigeelit, voiteluharjat ja ravintolisät.

Palvelu:metallityöt
Toimialue:Tampere, Tampere
 
 

Kajaanin Rautamiehet Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Konepaja, metallitöitä

Kajaanin Rautamiehet on perinteinen tilauskonepaja. Räätälöidyt kuljetin- ja siirtolaitteet sekä teräsrakenteet ym. kokemuksella ja ammattitaidolla. Erikoisosaamista hihnakuljettimet, kuljetinkotelojen piikitykset, ja muut rakenteet. Oma teräsvarasto ja alihankkijaverkosto. Myös yksityisille. Tutustu koneistoomme kotisivuillamme. Myös hitsaus, sorvaus, jyrsintä, asennus, kuljetus, levytyöt, sekä kunnossapito ja huoltotyöt. Ohutlevytyöt 10mm ylöspäin. Autonosturi 20tm.

Toimialue:Tampere
 
 

Hiekkapuhallus R Määttänen Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin pintakäsittelyä, hiekkapuhallusta

Vuonna 1975 perustetun Hiekkapuhallus R. Määttänen Oy:n erikoisalaa ovat kaikenkattavat teräs- ja rautarakenteiden korkealaatuiset hiekkapuhallus- ja maalaustyöt. Palvelemme pääsääntöisesti metallialan yrityksiä ja teemme myös metallialan alihankintaa. Pikkutyöt saat odottaessa. Toimitilamme sijaitsevat Ylöjärvellä, reilun 10 kilometrin päässä Tampereelta. Kauttamme järjestyvät myös kuljetukset, jolloin voimme palvella asiakkaitamme monipuolisemmin.

Hakusana:metallityöt
Toimialue:Tampere
 
 

JK-Hitsi Kari Reinikka YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallirakenteita, hitsaustöitä

JK Hitsi on palvellut asiakkaitaan Ylöjärvellä vuodesta 1987 lähtien. Meiltä monipuoliset hitsauspalvelut vankalla ammattitaidolla. Teemme laitekorjaukset, korjaushitsaukset sekä erilaiset mittatilaustyöt mustasta raudasta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme myös metallin hitsaustöitä alihankintana kone- ja laitevalmistajille. Teen yrityksille kuin myös yksityisille. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:metallityöt
Toimialue:Tampere
 

Muuta hakua

Toimialat Tampereelta:

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.