Metallirakenteita

Metallirakenne · metallirakenteet · metallirakenteita · Tampere

Hakuehdolla metallirakenteita löytyi yhteensä 24 yritystä. Tulokset 1—20:

Painosorvaamo Udelius Ky TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja

Valmistamme ammattitaidolla kaikki metallialan erikoistyöt: kirkkovalaisimet, barokkikruunut, messinkirakenteet, erikoisvalaisimet, arkkitehtivalaisimet sekä yksilölliset metallialan taidekäsityöt. Valmistamme myös yksityiskoteihin mittatilaustyönä metallirakenteet, metallikaiteet, messinkikaiteet, porraskaiteet, porrasaskelmat, ovenvetimet ja valaisimet. Jos sinulla on suunnitelma, mutta ei tekijää, ota rohkeasti yhteyttä! Ulkovalaisimet ovat omaa mallistoa. SOITA JA KYSY LISÄÄ!

Hakusana:metallirakenteet
Sijaintikunta:Tampere
 

Nokian NPT Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ohutlevyrakenteita, metallin työstöä

Nokian NPT Oy on vaativien metallirakenteiden ohutlevy- ja teräsrakenteiden valmistamiseen keskittynyt alihankintakonepaja ja sopimusvalmistaja. Teemme 40 vuoden kokemuksella mm. metalliteollisuuden ohutlevytyöt, rauta- ja teräsrakenteet, laserleikkaukset, RST-työt, kokoonpanohitsaukset ja ruostumattomat levytyöt. Me hallitsemme oman tuotantokokonaisuutemme. NPT Oy valmistaa myös räätälöidyt ratkaisut melun vaimennukseen, suunnittelemme meluntorjuntaa teollisuuteen ja vaativiin kohteisiin.

Palvelu:metallirakenteet
Sijaintikunta:Tampere
 

Suomen Säiliöhuolto Ky PIEKSÄMÄKI

Teollisuusmaalausta, pintakäsittelyitä, hiekkapuhallusta, säiliöhuoltoa

Suomen Säiliöhuolto tekee pitkäaikaisella ja vahvalla ammattitaidolla kaikki säiliöiden tarkastukset, huollot ja puhdistukset. Teemme pintakäsittelyt, hiekkapuhallukset, vesihiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Hiekkapuhallamme kerrostaloista lusikkaan (kesämökkien seiniä, omakotitalojen kivijalkoja jne.). Toimimme koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:metallirakenteiden pintakäsittely, metallirakenteiden maalaus
Toimialue:Tampere
 

AL-Weld Oy SIURO

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä, alumiinirakenteita, hitsaustöitä, alihankintoja

AL-Weld Oy on alumiinihitsauksen ammattilainen. AL-Weld on tarjonnut metallialan ja alumiinin jatkojalostuksen erikoisosaamista vuodesta 2009. Hitsaamme alihankintasopimuksilla, mutta otamme vastaan myös yksittäisiä töitä eri yrityksiltä ja yksityisiltä. Pitävät toimitusajat sekä kilpailukykyinen hinta. Valmistamme mm. Alumiinisia trusseja, mainostelineitä, rakennustelineitä ja alumiiniportteja mittatilaustyönä. Hitsausta ammattitaidolla ja ajallaan. Palvelemme koko Eteläisen Suomen alueella.

Palvelu:Metallirakenteiden valmistus
Toimialue:Tampere
 

Linnasteel Oy HÄMEENKOSKI

Halleja, teräsrakenteita

Olemme liike-, tuotanto- ja vapaa-ajan tilojen suunnittelun ja rakentamisen ammattilainen. Halliemme rakenteet perustuvat teräsrunkoon, joka on tiloiltaan joustava ja luja mutta silti halli -rakennus on kevyt. Tämä tekee perustamisen helpoksi. Veko-hallit ovat nopeita pystyttää, edullisia sekä energiatehokkaita. Suunnittelememme, valmistamme ja rakennamme tarvittaessa hallin Avaimet käteen -periaatteella täysin valmiiksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Valmistaa:metallirakenteet
Toimialue:Tampere
 

Ylöjärven Rakennuspalvelu LAKIALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta, rakennusliike

Olemme monialainen rakennusliike. Toimialueemme on Pirkanmaa. Rakennamme uudisrakennukset pohjarakentamisesta lähtien kattoon saakka. Kalustoomme kuuluu mm. 12tn traktorikaivuri sekä 5tn kumitelakaivuri. Rakennamme omakotitalot, teollisuushallit, ulkorakennukset jne. sekä teemme erilaiset rakennussaneeraukset. Asiakaskuntamme muodostuu yksityistalouksista, yrityksistä ja taloyhtiöistä. Ota yhteyttä ja kysy lisää monipuolisista rakennusalan palveluistamme!

Palvelu:metallirakenteet
Toimialue:Tampere
 
 

Hiekkapuhallus R Määttänen Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hiekkapuhallusta, metallin pintakäsittelyä

Vuonna 1975 perustetun Hiekkapuhallus R. Määttänen Oy:n erikoisalaa ovat kaikenkattavat teräs- ja rautarakenteiden korkealaatuiset hiekkapuhallus- ja maalaustyöt. Palvelemme pääsääntöisesti metallialan yrityksiä ja teemme myös metallialan alihankintaa. Pikkutyöt saat odottaessa. Toimitilamme sijaitsevat Ylöjärvellä, reilun 10 kilometrin päässä Tampereelta. Kauttamme järjestyvät myös kuljetukset, jolloin voimme palvella asiakkaitamme monipuolisemmin.

Hakusana:metallirakenteiden maalinpoisto
Aihepiiri:metallirakenteiden hiekkapuhallus
Toimialue:Tampere
 
 

JK-Hitsi Kari Reinikka YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallirakenteita, hitsaustöitä

JK Hitsi on palvellut asiakkaitaan Ylöjärvellä vuodesta 1987 lähtien. Meiltä monipuoliset hitsauspalvelut vankalla ammattitaidolla. Teemme laitekorjaukset, korjaushitsaukset sekä erilaiset mittatilaustyöt mustasta raudasta asiakkaan toiveiden mukaisesti. Teemme myös metallin hitsaustöitä alihankintana kone- ja laitevalmistajille. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:metallirakenteiden suunnittelu, metallirakenteiden valmistus
Toimialue:Tampere
 
 
 
 

Jorma Ruusunen Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallirakenteita

 
 
 
 

TH-Tools Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallirakenteita

 
 

HJH-Metalli Oy TAMPERE

Metallirakenteita

 
 
 

Muuta hakua

Toimialat Tampereelta:

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Yritykset ja organisaatiot Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.