Metallin työstämistä

Metallin työstäminen · metallin työstämistä · metallin työstöt · metallin työstöä · Tampere

Hakuehdolla metallin työstämistä löytyi yhteensä 55 yritystä. Tulokset 1—20:

Nokian NPT Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ohutlevyrakenteita, metallin työstöä

Nokian NPT Oy on vaativien metallirakenteiden ohutlevy- ja teräsrakenteiden valmistamiseen keskittynyt alihankintakonepaja. Teemme mm. metalliteollisuuden ohutlevytyöt, rautarakenteet ja teräsrakenteet, laserleikkaukset, RST-työt, kokoonpanohitsaukset, ruostumattomat levytyöt jne.. 40 vuoden kokemuksella me hallitsemme oman tuotantokokonaisuutemme.

Palvelu:metallin alihankintaa, metallin pintakäsittely
Sijaintikunta:Tampere
 

Tampereen Vesileikkaus Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä, metallilevyjä, alihankintapalveluja

Tarjoamme monipuolisen ja nykyaikaisen palvelun ja asiantuntemuksen erilaisten levymateriaalien tarkkaan muotoleikkaamiseen. Vesileikkauksia alihankintana teollisuuden tarpeisiin. Tutustu kotisivuillamme tuotteisiimme ja monipuolisiin palveluihin esim. sisustuslaattojen leikkauskäsittelyyn. Teemme mm. sisustuslaattojen leikkausta, abrasiivileikkausta jne..

Sijaintikunta:Tampere
 

Brandente Oy KUOPIO

Koneistuksia, portaita, teräsrakenteita, alihankintoja, konepaja

Brandente Oy tuottaa korkeatasoisia konepajatuotteita yhdessä koti- ja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakkaamme ovat menestyviä kotimaisia vientiyrityksiä. Tavoitteenamme on palvella asiakkaitamme entistäkin laajempien ja laadukkaampien kokonaisuuksien toimittajana. Valmistamme itse konepajallamme laserleikkeet, levytyöt, hitsauksen, koneistukset ja kokoonpanon. Asiakkaan luona tapahtuva teräsrakentaminen kuuluu myös palveluumme.

Palvelu:metallin työstö
Toimialue:Tampere
 
 

Metallityöliike Juholat Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja, metallin työstöä

Olemme v 1953 perustettu Ylöjärvellä toimiva metallin alihankintayritys. Teemme erilaisia puristus-, koneistus-, hitsaus ja särmäystöitä. Pintakäsittelyosastomme hallitsee märkä- ja pulverimaalauksen.

Palvelu:metallin työstö, metallin alihankinta
Toimialue:Tampere
 
 

Ab Nimetech Oy MAALAHTI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

Metallin koneellinen työstö; hitsaus, jyrsintä, sorvaus, kokoonpano; sekä koeponnistus ja erilaisten silppureiden valmistus ovat päätuotteemme alihankintatöiden lisäksi. Valmistamamme koneet käsittelevät myös teräsnauhat, teräsvanteet, muovinauhat, muovivanteet, sähkökaapelit, kupariputket, jne.

Toimialue:Tampere
 
 

Juha Tuomainen Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

Juha Tuomainen Oy on v. 1989 perustettu hiontaan erikoistunut koneistamo. Tarjoamme laadukkaita hiontapalveluja teollisuudelle. Konekantaamme kuuluvat pyörö- ja reikähiomakoneita sekä tasohiomakone. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Sijaintikunta:Tampere
 
 

Lehtolan Kone Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

Lehtolan Kone Oy on vuonna 1947 perustettu keskiraskas konepaja. Teemme erilaiset koneistukset pitkäaikaisella kokemuksella.

Sijaintikunta:Tampere
 
 

Hiontatyö Lahtinen & Marjamaa Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

Tampereella sijaitseva Hiontatyö Lahtinen & Marjamaa Oy on vuonna 1971 perustettu hionnan ammattilainen. Alihankintayrityksenä teemme asiakkaillemme tuhannesosien tarkkuudella pyörö-, reikä-, taso- ja työkaluhiontaa. Hyvä konekanta yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa takaavat laadukkaan ja luotettavan palvelun.

Sijaintikunta:Tampere
 
 

Tuotepalvelu Isohannu Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

Palveluitamme ovat mm. metallialihankintatyöt - osakokoonpanotyöt - osien valmistus - epäkeskopuristintyöt - kierteytys - hitsaus - asennustyöt. Välitys- ja myyntipalveluumme kuuluvat- epäkeskopuristintyökalut, suksivoiteet, fluorigeelit, voiteluharjat jne.. Kysy lisää!

Palvelu:metallin alihankintaa
Toimialue:Tampere, Tampere
 
 

Nokian Konepajatyö Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallipaja, koneistuksia, rautarakennetöitä, metallin työstöä, konepaja, sorvaamo, jyrsinkoneita

Olemme 18-vuoden Ajan toiminut metallin alihankintaa, sorvausta, jyrsintää tekevä konepaja Hervannassa. Valmistamme ja asennamme teollisuudelle räätälöidyt metallirakenteet sekä yksilölliset tuotteet. Pitkän kokemuksemme ansiosta sekä henkilökuntamme vankan osaamisen johdosta löytyy yrityksestämme oikeanlaista joustoa eri tilanteiden mukaan. Referensseinä teemme jatkuvasti yhteistyötä mm. Nokian Renkaiden sekä Taso Gearsin kanssa.

Sijaintikunta:Tampere
Hakusana:rautarakenteet tampere pirkanmaa
Palvelu:sorvausta tampere pirkanmaa, työkalujysintä tampere pirkanmaa, Sorvaus tampere pirkanmaa, Rautarekenteita tampere pirkanmaa, manuaali koneistusta tampere pirkanmaa, Metallin alihankintaa tampere, Metallin Jyrsintää tampere
Toimialue:Tampere
 

Koneistus Pollari Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Koneistuksia, alihankintakoneistuksia, metallialan töitä, metallin työstöä, sorvaamo

Koneistus Pollari on vuonna 2004 toimintansa aloittanut metalliteollisuuden koneistuspalveluja tarjoava yritys. Toimipisteemme sijaitsee Tampereella Hervannan kaupunginosassa. Meillä onnistuu vaativammankin koneistus kappaleen valmistus. Konekantamme on monipuolinen ja pystymme valmistamaan osia asiakkaan tiukkojen vaatimusten mukaisesti. Asiakkaitamme ovat mm. paperikoneiden vaihteiden- pumppujen- ja kivenkäsittelylaitteiden valmistajat.

Sijaintikunta:Tampere
Hakusana:cnc-sorvaus tampere, Tampere pirkanmaa, Metallin Jyrsintää tampere
 
 

Metallisorvaamo Sunila Ky TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

Metallisorvaamo Sunila Ky on monipuolinen erikoissorvaamo Tampereella.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:Metallin sorvaus
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Tampereelta:

Toimialat Tampereelta:

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Yritykset ja organisaatiot Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.