Lääkäri tampere

Lääkäri tampere · Tampere

Hakuehdolla lääkäri tampere löytyi yhteensä 55 yritystä. Tulokset 1—20:

Mehiläinen Tampere TAMPERE

Sairaala, yksityisiä lääkäripalveluita

Mehiläinen Tampere on täyden palvelun lääkärikeskus ja sairaala, joka sijaitsee Finlaysonin alueella keskellä kaupunkia. Saman katon alta löytyvät n. 150 yleis- ja erikoislääkärin sekä muun alan ammattilaisen vastaanotot ja palvelut. Yleislääkäripäivystys ilman ajanvarausta viikon jokaisena päivänä. Lastenlääkärin ja korvalääkärin vastaanotolle myös viikonloppuisin ajanvarauksella, puh. 010 414 00.Lääkärikeskuksen yhteydessä toimii kirurginen Sairaala Mehiläinen.

Toiminimi:Mehiläinen Tampere
Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:Yleislääkäri, Erikoislääkäri
 

Pihlajalinna Oy - Tampere - Kehräsaari TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Yksityisiä lääkäripalveluita, lääkäriasema

Pihlajalinna -lääkäriasemilla sinua palvelevat terveydenhuollon ammattilaiset. Kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut Kehräsaaren lääkäriasemalla Kattavat työterveyshuollon palvelut Myös laboratorio- ja röntgenpalvelut (natiivi- ja ultraäänitutkimukset) sekä allergiatutkimukset Yleislääkärille joka päivä. Monipuoliset tuki- ja liikuntaelin/kuntoutuspalvelut. Omapihlaja.

Palvelu:lääkäriasema tampere, lääkäriasema
Hakusana:yksityinen lääkäri, yksityislääkäri, yksityinen lääkäriasema, lääkäri tampere
Sijaintikunta:Tampere
Yhteystiedot: Johtava hoitaja - lääkäriasemat, Kaija Kattelus
040-867 6816

 

Lääkärikeskus Dextra HELSINKI

Lääkärikeskus, sairaala

Dextra on Suomen ensimmäinen laatupalkittu terveydenhuoltoalan toimija. Lääkärikeskuksemme sijaitsevat Helsingin Munkkivuoressa sekä Kampissa ja sairaalamme Munkkivuoren lääkärikeskuksen yhteydessä. Dextrassa toimii noin kaksisataa yleis-, erikois- ja hammaslääkäriä sekä satakunta terveydenhuollon ammattilaista. Dextrassa oikea hoito perustuu korkeatasoiseen osaamiseen, korkeaan teknologiaan ja - ihmiseen. Hyvä hoitosuhde syntyy ainoastaan luottamuksesta ja tuntemisesta.

Hakusana:yleislääkäri, lääkäriasema, erikoislääkäri, lääkäripalvelut, lääkäreiden vastaanotto
Yhteystiedot: Tampere - Kehräsaari
075 3253 100

 

Koskiröntgen - Koskimagneetti TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Ultraäänitutkimusta, kuvantamispalveluita, magneettitutkimusta, röntgen

SUOMALAINEN KUVANTAMISEN OSAAMISKESKUS SINUN PALVELUKSESSASI! Koskiröntgen ja Koskimagneetti löytyy Koskikeskuksesta, kun tarvitset röntgen-, magneetti- tai ultraäänitutkimuksia. Ajanvaraus ja tiedustelut ma-pe 8-18 puh. 03 2506 600

Palvelu:lääkäri
Sijaintikunta:Tampere
 
 

Ovumia Oy TAMPERE

Lapsettomuusklinikka, lääkärikeskus

Ovumia on suomalainen, yksityinen hedelmöityshoitoklinikka Tampereella. Yritys vastaa myös Pirkanmaan sairaanhoitopiirin (PSHP) hedelmöityshoitojen laboratoriopalveluista. Tutkimukset ja hoidot teemme aina yksilöllisesti ja luottamuksellisesti. Palvelutarjontaamme kuuluvat myös psykologipalvelut. Katso lisätietoa kotisivuiltamme!

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:naistentautien lääkäri
 
 

Eläinystäväsi Lääkäri TAMPERE

Eläinlääkäri

Eläinystäväsi Lääkäri on perustettu 1999. Uusiin tiloihin Raholan kartanon viereen osoitteeseen Kornetinkatu 6 Tampere muutimme maaliskuussa 2011. Viihtyisä vastaanottomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella lähellä Nokian moottoritietä. Ilmaista parkkitilaa on runsaasti. Avoinna arkisin 8-19 ja lauantaisin 10-16. Eläinystäväsi lääkäriin voit varata ajan nyt myös netissä 24h vuorokaudessa! Tutustu palveluihimme kotisivuillamme! Karvakuonojen huoltokorjaamo - Tunteella ja taidolla

Sijaintikunta:Tampere
 
 

Mediradix Oy TURKU

Terveyspalveluja, henkilöstöpalveluja

MediradiX Oy on vuonna 2003 perustettu valtakunnallisesti operoiva terveydenhuoltoalan henkilöstöpalveluyritys. Välitämme terveydenhuoltoalan ammattilaisia koko Suomen alueella. Lisäksi tarjoamme työmahdollisuuksia ulkomailta muun muassa Isosta-Britanniasta ja Irlannista. Katso lisää kotisivuiltamme!

Hakusana:erikoislääkärien henkilötöpalvelut, erikoislääkäri työpaikat, lääkäri työpaikka, lääkärien henkilöstöpalvelu, lääkäri henkilöstöpalvelu, lääkäripalvelut, lääkäripalvelu, lääkäreitä
Toimialue:Tampere
 
 

Lähitohtori Eija Pitkänen TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Lääkäripalveluita

Sinun ei tarvitse jonotella lääkäriin eikä odotella kriittisimpiä laboratoriotuloksia, lähitohtorina hoidan kaikki myös kotonasi.

Palvelu:lääkäripalvelut, lääkäri
 
 

Tampereen Kauneusateljé TAMPERE

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Yhteystiedot: Ihotautien erikoislääkäri, Mika Hjerppe
03 2142 826

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.