:

Kongressipalveluita

Kongressipalvelu · kongressipalvelua · kongressipalvelut · kongressipalveluita · kongressipalveluja · Tampere

Hakuehdolla kongressipalveluita löytyi yhteensä 8 yritystä.

 

Tampere Convention Bureau Association Ry - TCB TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Kongressipalveluja

Tampere Convention Bureau (TCB) on Tampereen kongressimarkkinointiyksikkö, rekisteröity ei-kaupallinen yhdistys. TCB on toiminut jo vuodesta 1995 lähtien. Toimitilamme sijaitsevat Tampere-talossa. Jäseniämme ja yhteistyökumppaneitamme ovat kaikki keskeiset kongressialan toimijat Tampereella. Annamme tieteentekijöille, järjestöille ja yrityksille maksutonta ja puolueetonta asiantuntija-apua kansainvälisen kokouksen tai kongressin kutsumisessa, suunnittelussa ja markkinoinnissa.

Sijaintikunta:Tampere
Hakusana:konferenssi Tampere, konferenssien suunnittelu Tampere, kongressi Tampere, kokoukset Tampere
 
 

Oy Loma-Boss Ab TERVAKOSKI

MaRa ry:n jäsen

Majoitusta, kokouspalveluita, kongressipalveluja

Tervaniemi- hyvän mielen paikka. Kokous- ja juhlapalvelua viihtyisässä kartanomiljöössä järven rannalla. Modernit tilat, hyvä ruoka, rantasauna, oheis- ja elämyspalvelut.

Toimialue:Tampere
 
 

Tampere Convention Bureau Association Ry - TCB TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Kongressipalveluja

All services, including conference venues, hotels, shops and restaurants, are within easy walking distance of each other in and around the city centre. When the day’s business is done, a startling range of theatres, concerts, bars and restaurants provides excellent opportunities for entertainment and socializing. Hundreds of international conferences have enjoyed huge success in Tampere. We’ll be delighted to do the same for your event. Tampere Convention Bureau is at your service!

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:Online Conference Management Tampere, conference Tampere, congress services Tampere, conference venue Tampere, Destination Management Services Tampere
 
 

Koivulahden Rapukartano VILPPULA

Tilausravintola, kokouspalveluita

Rapukartanon jyhkeä päärakennus toivottaa tulijan lämpimästi tervetulleeksi. Tunnelmallinen, kodikas miljöö ja kaunis järvimaisema kutsuvat rauhoittumaan, kokemaan jotakin uutta ja nauttimaan. Tilaisuuksien aikana voi myös majoittua ensiluokkaisissa huoneissa. Tilaa jopa 70 henkilölle. Kokoustilamme ovat ensiluokkaiset, ja ne on varustettu uusimmalla kokoustekniikalla. Olipa tilaisuutenne suuri tai pieni, Rapukartanon muuntuvat kokous- ja juhlatilat toimivat juuri tarpeisiinne sopivalla tavalla.

Hakusana:kongressipalvelut
Toimialue:Tampere
 
 
 
 

Nekken TAMPERE

Messupalveluita, kongressipalveluja

 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Yritykset ja organisaatiot Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus