Konepajat

Konepaja · konepajat · konepajoja · Tampere

Hakuehdolla konepajat löytyi yhteensä 15 yritystä.

Nokian NPT Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja, metallin työstöä

Nokian NPT Oy on vaativien metallirakenteiden ohutlevy- ja teräsrakenteiden valmistamiseen keskittynyt alihankintakonepaja ja sopimusvalmistaja. Teemme 40 vuoden kokemuksella mm. metalliteollisuuden ohutlevytyöt, rauta- ja teräsrakenteet, laserleikkaukset, RST-työt, kokoonpanohitsaukset ja ruostumattomat levytyöt. Me hallitsemme oman tuotantokokonaisuutemme. NPT Oy valmistaa myös räätälöidyt ratkaisut melun vaimennukseen, suunnittelemme meluntorjuntaa teollisuuteen ja vaativiin kohteisiin.

Palvelu:alihankinta konepaja
Sijaintikunta:Tampere
 

PRO-lämpö Oy YLÖJÄRVI

Kauppakamarin jäsen

Metallituotteiden valmistaja

Paja sijaitsee Ylöjärvellä hyvien kuljetusyhteyksien varrella. PRO-lämpö ja sen ammattilaiset tekevät konepajalla mm. paineastioita, putkistojen esivalmisteita, rautarakenteita, säiliöitä, kiinteän polttoaineen kattiloita, siirrettäviä lämpökeskuksia - pellettikattiloita, pellettipolttimia ja savupiippuja, joista muodostuu täydellinen lämpökeskus. Asennustyömaalla voimalaitosten huoltotyöt, prosessiputkitukset, kone- ja laiteasennukset sekä asennustöiden valvonta.

Aihepiiri:konepaja
Toimialue:Tampere
 
 

Kajaanin Rautamiehet Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Konepaja, metallitöitä

Kajaanin Rautamiehet on perinteinen tilauskonepaja. Räätälöidyt kuljetin- ja siirtolaitteet sekä teräsrakenteet ym. kokemuksella ja ammattitaidolla. Erikoisosaamista hihnakuljettimet, kuljetinkotelojen piikitykset, ja muut rakenteet. Oma teräsvarasto ja alihankkijaverkosto. Myös yksityisille. Tutustu koneistoomme kotisivuillamme. Myös hitsaus, sorvaus, jyrsintä, asennus, kuljetus, levytyöt, sekä kunnossapito ja huoltotyöt. Ohutlevytyöt 10mm ylöspäin. Autonosturi 20tm.

Toimialue:Tampere
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Tampereelta:

Toimialat Tampereelta:

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Yritykset ja organisaatiot Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.