:

Kenkiä

Kenkä · kengät · kenkiä · Tampere

Hakuehdolla kenkiä löytyi yhteensä 30 yritystä. Tulokset 1—20:

Tampereen Kauppahalli TAMPERE

Nähtävyys, kauppahalli

Tampereen tunnelmallinen kauppahalli on Pohjoismaiden suurin katettu elintarvikehalli. Kauppahalli tarjoaa kävijöilleen ainutlaatuisen kauppapaikan, jossa voi aistia historian havinaa.

Sijaintikunta:Tampere
Kohderyhmä:Kengät
Toimialue:Tampereen Kauppahalli
 

The Cloth House Oy TAMPERE

Naistenvaateliike, juhlapukuliike, vanhojentanssipukuja

Olet illan kuningatar! Myymme ja valmistamme juhlapukuja kaiken ikäisille ja kokoisille naisille. Pukugalleriamme elää vuoden kaikkien juhlien mukana. Saat ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua niin vaatteiden valitsemisessa, korjaamisessa kuin sovittamisessa ompelijan avustuksella sekä mittojesi mukaan. Voit itse valita haluamasi kankaan mallipaloista. Valikoimaamme kuuluu myös ihastuttavia kenkiä, hanskoja, juhlalaukkuja ja koruja. Puemme sinut juhlaan! Anna meidän helpottaa päätöksentekoasi!

Sijaintikunta:Tampere
Tuote:Else kengät ja laukut, Rainbow Club kengät ja laukut
 

Erikoissuutarit Mannerheimo Ky TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Jalkineiden valmistaja, suutari

Tervetuloa asioimaan vuodesta 1987 ortopedisia jalkineita valmistaneeseen ja myyvään erikoisliikkeeseen Tampereen keskustaan. Jalkineet ja tukipohjalliset tehdään tarkkojen mittojen ja jäljennösten mukaan. Asiakkaalle valmistetaan yksilöllinen lesti, jonka valmistuksessa huomioidaan jalan virheasennot, tilavuus ja tuenta. Näin syntyvät kestävät ja kipua helpottavat erikoisjalkineet. Valittavana useita kauniita värejä ja malleja!

Sijaintikunta:Tampere
Valmistaa:kengän korotus
 

Kenkä Cosmos TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kenkäkauppa, kenkiä

Palveleva kenkäkauppa Tampereen Lielahdessa. Valikoimiin kuuluu lasten, miesten ja naisten kengät, arkeen sekä juhlaan. Kenkien lisäksi tarjolla myös laaja valikoima lompakoita ja laukkuja.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:Kenkäkauppa tampere, matkalaukku tampere, Kenkä Cosmos, Kenkäkauppa lielahti, juhlakengät tampere, Kenkäkauppa pirkanmaa, kenkiä
Tuotemerkki:tampere
 

Akaan suutari AKAA

Jalkinekorjaamo, suutarinliike, avaimia

Akaan suutari on vuosien kokemuksella tehnyt alueella suutaripalveluita. Ammattitaidolla hoituvat niin kenkien korjaukset kuin saksien ja veitsien teroituspalvelu. Avainpalvelussa teemme Abloy-, ura- sekä autonavaimet. Olemme myös toinen Suomessa toimivista Samsonite -takuuhuolloista. Kauttamme saa myös varaosat Samsonite laukkuihin ja salkkuihin.

Palvelu:kenkien korjaukset
Asiakkaina:Tampere
 
 

Kenkärepo Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kenkäkauppa

Sijaintikunta:Tampere
Hakusana:kenkäkauppa
 
 

Tunnelin Kenkä Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kenkäkauppa, kenkäliike

Olemme koko perheen kenkäkauppa Tullintorin Kauppakeskuksessa Tampereella. Toinen liikkeemme Kenkä Tuulos sijaitsee Tuulosen Kauppakeskuksessa vilkkaasti liikennöidyn Lahti-Hämeenlinnatien risteyksessä.

Sijaintikunta:Tampere
 
 

MITTA-KENKÄ Mika Antila TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kenkien valmistaja

Olemme Tampereella sijaitseva ortopedisten terveysjalkineiden valmistukseen erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisesti mittojen mukaan valmistettavat ortopediset jalkineet ja ortopediset tukipohjalliset sekä kattavat jalkineiden muutostyöt.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:kenkien muutostyöt, ortopedisia tukipohjallisia kengän korotukset, kengän venytykset, Kengän korotukset, ortopediset kengät
 
 

Jalkineliike Erkki Pohjonen TAMPERE

Kenkäkauppa, kenkäliike, jalkineita, erikoiskenkiä

Sammonkadulla toimiva Jalkineliike Pohjonen on toiminut jo 26 vuotta. Meiltä jalkineet juhlaan, arkeen ja vapaa-aikaan. Vaihtuvissa valikoimissamme kenkäuutuudet useilta valmistajilta kaikenikäisille, naisille sekä miehille. Nilkkureita, avokkaita, kävelykenkiä, aamutossuja, crocks kengät, juhlakenkiä. Tampereen edullisimmat naisten saappaat!

Sijaintikunta:Tampere
Hakusana:lasten Crocs kenkiä, Kenkäkauppa tampere, ortopedinen kenkä tampere, crocs kenkiä tampere, kesä talvi kengät, edullisia kenkiä, kävelykengät tampere, juhlakengät tampere, tampere, orto kenkiä
 

Muuta hakua

Ammattilaiset Tampereelta:

Liikkeet ja toimipaikat Tampereelta:

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Yritykset ja organisaatiot Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus