:

Kauneudenhoitoa

Kauneudenhoito · kauneudenhoitoa · kauneudenhoidot · Tampere

Hakuehdolla kauneudenhoitoa löytyi yhteensä 255 yritystä. Tulokset 1—20:

Beauty Putiikki TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneudenhoitoa

Sijaintikunta:Tampere
 

Diva Nails Kynsi- ja Kauneushoitola TAMPERE

Kauneushoitola

Uusi Kynsi- ja Kauneushoitola Tampereen keskustassa - Tervetuloa! Toimimme Roseland Jalka- ja kauneushoitolan tiloissa osoitteessa Tuomiokirkonkatu 8. Palveluihimme kuuluvat mm. Manikyyrit, Bio Sculpture -geelikynnet, Silk lashes ripsien tuuhennokset ja pidennykset (alkaen viikko 35)Hoitotuotteet käsille ja kynsille, Hoitotuotteet jaloille, lahjakortit. Avajaistarjouksena 31.8.2010 asti: Oman kynnen geelaus 40€ tai Geelaus pidennyksillä 65€ Löydät meidät myös facebookista.

Palvelu:kauneudenhoito
Sijaintikunta:Tampere
 
 

Kauneushoitola Vanamo SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneudenhoitoa, kauneushoitolapalveluita

Kauneushoitola Vanamo, Mouhijärvi. Ota aikaa itsellesi ja tule nauttimaan hemmotteluhoidoista. Tarjoamme asiakkaillemme kasvo-,käsi- ja jalkahoidot ammattitaidolla ja täydellä luottamuksella. Lisäksi monipuolisiin palveluihimme kuuluu myös meikkaukset, joissa käytämme laadukasta Miss W -sarjaa. Hoidoissa käytämme ranskalaista Ella Baché ammattikosmetiikkasarjaa. Tervetuloa!

Toimialue:Tampere
 
 

Hoitola Virvatuli TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauneushoitola

Perinteisten kauneushoitolapalveluiden lisäksi tarjoamme Restylane ja Restylane Perlane -hoitoja juonteiden häivyttämiseen tai piirteiden täyteläistämiseen sekä kestopigmentointeja. Kysymyksiisi vastaamme mielellämme, joten ota rohkeasti yhteyttä. Vastaanotto ajanvarauksella. Koskaan ei ole liian aikaista – eikä liian myöhäistä – panostaa itsensä hoitamiseen!

Sijaintikunta:Tampere
Toimialue:Tampere
 
 

Hyvänolon hoitola Beauty Drop TAMPERE

Kauneushoitola, kauneudenhoitoa

Pisara kauneutta, tippa tyyneyttä! Tule viettämään rentouttavia hetkiä ja antamaan aikaa itsellesi. Pitämällä huolta itsestäsi jaksat ja voit paremmin! Tule rentoutumaan ja nauttimaan ihanista hoidoista. Paranna Elämänlaatuasi: infrapuna-syvälämpöhoito, Take Ten -kasvojenkohotus, meiltä myös kestopigmentoinnit ja ripsien pidennykset! Käyttämämme tuotemerkit: Artdeco, Bioline ja O.P.I. Meiltä myös LAHJAKORTIT!

Sijaintikunta:Tampere
 
 

Kauneushoitola Kariniemi TAMPERE

Kauneudenhoitoa

Kosmetologipalvelut, kasvohoitoihin erikoistunut IHOTERAPEUTTI. Meiltä jalkahoidot, ripsien ja kulmien kestovärjäys, ripsien kihartaminen, rusketushoito (rasvaamalla käsintehtynä) ym. HELLI ITSEÄSI!!!

Sijaintikunta:Tampere
 
 

Tmi Kaisa Jokela TAMPERE

Kauneudenhoitoa

Kaisan korjaamo on monipuolisten palvelujen kynsistudio Tampereen Näsinlinnankadulla. Kun haluat näyttää kauniilta aina, tule meille hemmoteltavaksi! Rakennekynsillä saat pidettyä kätesi siistissä kunnossa todella pienellä vaivalla. Me toteutamme asiakkaidemme toiveiden mukaan räätälöidyt rakennekynnet ihanassa hoitolassamme. Kestoripsillä saat näyttävät ja helpot ripset itsellesi. Ripset liimataan yksi kerrallaan omiin ripsiin, jolloin ripsesi saavat lisää tuuheutta ja näyttävyyttä.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:Kauneudenhoito, Kauneudenhoitoa
 
 

Parturi Kampaamo HAIRCITY TAMPERE

Parturi-kampaamo

Hairdressing and other beauty treatment

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:kauneudenhoitoa
 
 

Hyvä Olo Ilona TAMPERE

Kauneudenhoitoa

 
 
 
 
 
 

Jadeia TAMPERE

Kauneudenhoitoa

 
 
 
 

Kauneus- ja jalkahoitola Bella Donna TAMPERE

Kauneudenhoitoa

 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Tampereelta:

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus