:

Käsitöitä

Käsityö · käsityöt · käsitöitä · Tampere

Hakuehdolla käsitöitä löytyi yhteensä 8 yritystä.

Kultasepänverstas Aurifaber TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Kultasepäntuotteita

Petrus Aurifaber oli ensimmäinen suomalainen kultaseppä, jonka historiankirjat tuntevat nimeltä. Hän työskenteli keskiajalla Suomen Turussa. Myös nykypäivän Aurifaber on kaupungin kultaseppä, joka uskoo korkealaatuiseen käsityöhön. Aurifaber valmistaa sisääntulijoille näiden makuun ja persoonaan sopivat uniikit korut. Kiitos nykyteknologian ja internetin “kaupunki” vain on hivenen suurempi kuin Petruksen aikaan. Tervetuloa henkilökohtaisen kultaseppäsi verstaaseen.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:käsityö
 

Pirkan Kello Ky TAMPERE

Kultasepänliike, kultaliike, kelloja, kultasepäntuotteita

Pirkan Kello on vuonna 1961 perustettu laadukkaiden korujen, kellojen ja lahjaesineiden Tamperelainen kultasepänliike. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee teitä kaikissa kulta- ja kellosepänalan töissä. Meiltä saat laadukkaat liike- ja kummilahjat kaiverrettuina, mallin mukaan valmistettuna tai suunnittelemme yksilöllisen tuotteen asiakkaan toiveiden mukaan. Palvelemme: Arkisin 9.30 - 18.00 Lauantaisin 9.30 - 15.00

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:Käsityönä valmistetut korut
Toimialue:kultasepänliike Tampereella
 
 

Mantin Maailma - Mantin verhoilu RAUMA

Lahjatavaraliike, verhoilutöitä

Liikkeeni sijaitsee 200 vuotta vanhassa hirsitalossa keskellä Vanhan Rauman idyllistä maailmanperintökohdetta. Verhoilutyön lisäksi valmistan myyntiin huovutettuja asusteita; ponchoja, huiveja, koruja ja muita huovutustöitä sekä erilaisia pellavasta valmistettuja saunatekstiilejä. Materiaaleina käytän luonnonkuituja; villaa, puuvillaa, pellavaa, silkkiä. Liikkeessäni on myös myytävänä huovutusvilloja, villalankoja ja erilaisia käsityötarvikkeita. Putiikki avoinna ma-pe 9.30-17, la 9.30-14.

Palvelu:käsityötarvikkeet
Toimialue:Tampere
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Tampereelta:

Toimialat Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus