:

Käsikauppalääke

Käsikauppalääke · Tampere

Hakuehdolla käsikauppalääke löytyi yhteensä 3 yritystä.

Tesoman apteekki TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppa, apteekki, kosmetiikka

Voit tehdä ostoksesi verkkokaupassamme myös reseptilääkkeet osoitteesta https://tampereen-tesoman-apteekki.eapteekki.fi (aktiivilinkki yhteystiedoissa). Ostoksesi noudettavissa Tesoman tai Villilän apteekeista. Voimme toimittaa paketit suoraan kotiin tai lähimpään Postiin. Apteekeistamme löydätte laajan valikoiman laadukasta, tutkittua ja hinnaltaan kilpailukykyistä apteekkikosmetiikkaa. Valikoimastamme löytyy myös hypoallergeenisia, hajusteettomia tuotteita allergikoille ja herkkäihoisille.

Palvelu:käsikauppalääke
Sijaintikunta:Tampere
 
 

Finlaysonin Apteekki TAMPERE

Apteekki

Moderni apteekkimme palvelee sinua historiallisessa ympäristössä Tampereen sydämessä. Avarat tilamme sijaitsevat katutasossa Finlaysonin alueella. Vältä jonottamista - tervetuloa Finlaysonin apteekkiin!

Sijaintikunta:Tampere
Hakusana:käsikauppalääke, apteekit tampere
 
 

Viinikan Apteekki - Tampereen 10. Viinikan apteekki TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Apteekki

Viinikan Apteekki on palvellut Viinikka-Nekala alueen asukkaita ja yrityksiä jo vuodesta 1953. Sijaintimme on Lempääläntien tuntumassa. Apteekin oven vieressä on ilmaiset pysäköintitilat, joten meille on helppo poiketa. Sisäänkäynti on esteetön, joten lastenvaunujen tai -rattaiden kanssa pääsee hyvin sisälle asti. Apteekissamme lääkeasiat hoituvat nopeasti ilman jonotusta. Tuotemerkeistä mainittakoon:VICHY, ACO, ELIVO,KIPUKOUKKU ja THERMOSKIN-lämpötuet. Tervetuloa!

Sijaintikunta:Tampere
Tuote:käsikauppalääke
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus