:

Järjestöt

Järjestö · järjestöt · järjestöjä · Tampere

Hakuehdolla järjestöt löytyi yhteensä 42 yritystä. Tulokset 1—20:

Suomen Nuorkauppakamarit Ry HELSINKI

Järjestö

Nuorkauppakamari on kansainvälinen jäsentensä kehittymis- ja johtamiskouluttautumisjärjestö sekä kontaktiverkosto, joka vaikuttaa aktiivisesti yhteiskunnassa. Vaikutamme yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä. Nuorkauppakamari on tarkoitettu kaikille alle 40-vuotiaille itsensä kehittämisestä ja kouluttamisesta kiinnostuneille ihmisille.

Toimialue:Tampere
 

Tampereen kauppakamari TAMPERE

Kauppakamarin jäsen

Elinkeinoelämän järjestö

Tampereen kauppakamari on aktiivinen pirkanmaalainen vaikuttaja, joka keskittyy edunvalvonnassaan elinkeinoelämän toimintaedellytysten kehittämiseen. Työssä korostuu vahva alueellinen rooli. Tampereen kauppakamari on ainut itsenäisesti toimiva, koko Pirkanmaan elinkeinoelämän etuja ajava organisaatio. Keskeisimpiä edunvalvonnan työkaluja ovat esimerkiksi vaikuttamissuunnitelma, valiokuntatyöskentely ja erilaiset selvitykset ja julkaisut.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:Tampere
 

Pirkanmaan Yrittäjät Ry TAMPERE

Elinkeinoelämän järjestö

Pirkanmaan Yrittäjät ry on maakunnan pienten ja keskisuurten yritysten sekä yrittäjien edunvalvonta-, palvelu- ja yhteistoimintajärjestö.

Sijaintikunta:Tampere
 

Tampereen Nuorkauppakamari Ry - Junior Chamber Tampere

Kauppakamarin jäsen

Järjestö

Tampereen Nuorkauppakamarin tarkoituksena on tukea yhteiskunnan positiivista kehitystä niin taloudellisesti, henkisesti kuin sosiaalisestikin. Tarkoituksensa toteuttamiseksi kamari tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen ja mm. johtamiskoulutukseen.

Sijaintikunta:Tampere
 

Nekalan - Koivistonkylän Yrittäjät ry TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Järjestö

Yrittäjämme ovat omista tarpeistaan ja omalla rahoituksellaan muodostaneet itsenäisen välineen asioidensa ajamiseksi; paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. OLEMME AKTIIVISIA - järjestämään jäsenillemme kokous-, koulutus- ja virkistystapahtumia - toimimaan niin, että alueen yrittäjien on helpompi toimia alueellamme Tampereella Nekalassa, Viinikassa, Koivistonkylässä, Lakalaivassa ja Lahdesjärven alueella.

Sijaintikunta:Tampere
 

Ylöjärven Yrittäjät Ry TAMPERE

Järjestö

Ylöjärven Yrittäjät on Pirkanmaan Yrittäjät -aluejärjestön paikallisyhdistys. Yhdistyksen jäsenmäärä ylittää jo kuudensadan viidenkymmenen ja vauhti tuntuu kiihtyvän jäsenmäärän kasvussa edelleen. Ylöjärven yrittäjät onkin kokonsa puolesta paikkakuntansa merkittävä vaikuttaja Ylöjärven elinkeinoelämässä.

Sijaintikunta:Tampere
 
 

Pirkanmaan Ammattikorkeakoulun Opiskelijat - Pako Ry TAMPERE

Järjestö

PAKOn toimintasektoreihin kuuluu koulutuspolitiikka (KOPO), sosiaalipolitiikka (SOPO), kansainväliset asiat (KV), ura- ja rekrytointi (URRE), tuutori sekä liikunta- ja vapaa-aika.

Sijaintikunta:Tampere
 
 

Tampereen Opettajien Ammattiyhdistys Ry TAMPERE

Järjestö

Tampereen opettajien ammattiyhdistys ry (lyhennetään TOAY) on perustettu vuonna 1974. Se on suurin OAJ:n Tampereen paikallisyhdistyksen jäsenyhdistyksistä, joita on yhteensä 16. OAJ:n Tampereen paikallisyhdistyksen jäsenmäärä on noin 3 600. OAJ:n Pirkanmaan alueyhdistys ry kokoaa yhteen kaikki maakunnan opettajaryhmät ja yhdistys edustaa noin 8100 eri koulutusasteen opettajaa varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen Pirkanmaalla.

Palvelu:järjestö
Sijaintikunta:Tampere
 

Muuta hakua

Yritykset ja organisaatiot Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus