:

Hotellit

Hotelli · hotellit · hotelleja · Tampere

Hakuehdolla hotellit löytyi yhteensä 26 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Hotel Vip Club International Oy TAMPERE

Matkailuala

Hotel Vip Club tarjoaa jäsenilleen markkinoiden edullisimmat yöpymiset omissa yhteistyökumppanihotelleissaan. Varaamme hotellit puolestasi ja autamme muihin varauksiin liittyvissä toiveissa. Palvelemme asiakkaitamme vuosien kokemuksella – asiantuntevasti, nopeasti ja ystävällisesti.

Palvelu:Hotellien varaus
Sijaintikunta:Tampere
 
 

Oy Loma-Boss Ab TERVAKOSKI

MaRa ry:n jäsen

Majoitusta, kokouspalveluita, kongressipalveluja

Tervaniemi- hyvän mielen paikka. Kokous- ja juhlapalvelua viihtyisässä kartanomiljöössä järven rannalla. Modernit tilat, hyvä ruoka, rantasauna, oheis- ja elämyspalvelut.

Palvelu:hotelli
Toimialue:Tampere
 
 

Mango Hotel TAMPERE

Hotelli, hotellipalveluita

Viihdy hotellissa, tule kokemaan Mangon mukavuus. Mango Hotellissa yhdistyvät itämainen tunnelma, viihtyvyys ja kustannuksiltaan edullinen hotelliyö. Toimimme toimii itsepalveluperiaatteella. Huoneen voit varata kätevästi internetistä ympäri vuorokauden. Sisälle pääset henkilökohtaisella ovikoodilla. Hotellissa ei ole jatkuvasti paikalla olevaa henkilökuntaa. Turvallisuudestasi vastaa huipputekniikka hälytysjärjestelmineen ja vartijoineen. Tule kun se sinulle parhaiten sopii.

Sijaintikunta:Tampere
Palvelu:hotelli
 
 

Koivulahden Rapukartano VILPPULA

Tilausravintola, kokouspalveluita

Rapukartanon jyhkeä päärakennus toivottaa tulijan lämpimästi tervetulleeksi. Tunnelmallinen, kodikas miljöö ja kaunis järvimaisema kutsuvat rauhoittumaan, kokemaan jotakin uutta ja nauttimaan. Tilaisuuksien aikana voi myös majoittua ensiluokkaisissa huoneissa. Tilaa jopa 70 henkilölle. Kokoustilamme ovat ensiluokkaiset, ja ne on varustettu uusimmalla kokoustekniikalla. Olipa tilaisuutenne suuri tai pieni, Rapukartanon muuntuvat kokous- ja juhlatilat toimivat juuri tarpeisiinne sopivalla tavalla.

Hakusana:hotelli
Toimialue:Tampere
 

Muuta hakua

Liikkeet ja toimipaikat Tampereelta:

Tuotteet ja palvelut Tampereelta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Tampereen Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.


Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus